logo
schildersbedrijf achtergrond
Zoek schildersbedrijf voorZoek schildersbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Schilderwerk > Schilderen tips

Schilderen tips

Bent u op zoek naar een professionele schilder die uw huis kan verven? Het kan lastig zijn om een schilder te vinden. Daarom hebben we een aantal tips voor u op een rijtje gezet die u kunt gebruiken als u uw huis wilt laten schilderen.

1. Zoek naar onafhankelijke informatie

Wanneer u op zoek gaat naar een schilder zonder eerst wat meer te hebben gelezen, is het lastig om te bepalen of het aanbod en de prijs redelijk zijn. Ook is het lastig om de schilder uit te leggen waar u naar op zoek bent als u niet weet wat de mogelijkheden zijn.

Wij raden aan om eerst meer te lezen over schilderen en het inhuren van een schilder. Als u onafhankelijke informatie (zoals op deze website!) heeft verzameld dan weet u zeker dat u een goede keuze maakt.

2. Wat voor schilder zoekt u?

Er zijn veel schilders in Nederland. En elke schilder heeft zijn eigen specialisatie. Daarom is het verstandig om eerst te bedenken naar wat voor soort schilder u op zoek bent voordat u een schilder benadert. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een gespecialiseerde winterschilder? Zoekt u een binnenschilder of een buitenschilder? Zoekt u een schilder die met een bepaalde techniek werkt?

Als uw wensen duidelijk zijn kunt u deze meenemen bij het aanvragen van een offerte. Heldere wensen zorgen ervoor dat het schildersbedrijf een zo nauwkeurig mogelijke offerte voor u kan opstellen.

3. Vergelijk schilderbedrijven

Als u op zoek gaat naar een schilder is het verstandig om niet voor de eerste de beste schilder te kiezen. Dan zult u misschien wel te veel betalen.

Wij raden aan om offertes op te vragen bij verschillende schilders. Neem contact op met minstens drie verschillende bedrijven. Door de offertes naast elkaar te leggen kunt u de prijzen vergelijken. U ziet dan direct welke schilder de beste prijs-kwaliteitsverhouding biedt. Door verstandig te vergelijken kunt u tot wel 40% besparen op de kosten van schilderwerk.

4. Laat ons offertes aanvragen voor u

Het aanvragen van offertes kan veel tijd kosten. Eerst moet u op zoek gaan naar een schilder. Vervolgens moet u aan deze schilder doorgeven waar u naar op zoek bent en wachten tot u een offerte heeft ontvangen. Daarna moet u nog meer schilders zoeken en ook bij hen offertes opvragen. Zonde van uw tijd!

Wij beschikken over een enorm bestand met schilders bij u in de omgeving. Daarom kunnen wij gemakkelijk offertes voor u aanvragen. U hoeft alleen te laten weten waar u naar op zoek bent via ons offerte aanvraagformulier. Wij zorgen ervoor dat u gratis en vrijblijvend offertes van verschillende schilders bij u in de buurt ontvangt. U hoeft dan alleen nog maar een keuze te maken.

5. Afspraken maken met de schilder

Aan de hand van de offertes kunt u een schilder inhuren. Zorg ervoor dat de afspraken op papier staan zoals de prijs en de omschrijving van de klus. Als u goede afspraken met een schilder maakt komt u achteraf nooit voor onplezierige verassingen te staan.

×

Ontvang prijsopgaaf

Ontvang de tarieven van 4 verschillende schildersbedrijven bij u in de buurt