logo
schildersbedrijf achtergrond
Zoek schildersbedrijf voorZoek schildersbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Disclaimer

Disclaimer

In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website tonen.

We streven ernaar onze website altijd up-to-date te houden. Ondanks onze inspanningen kan de informatie op deze website onvolledig en / of onjuist zijn. Wij zijn dan niet aansprakelijk voor de onvolledig en / of onjuiste informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.

We streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van correcte prijzen op onze website. Fouten die daarbij ontstaan, en herkenbaar zijn als ofwel typefouten of fouten door het programmeren, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst te mogen claimen of afdwingen.

Wij kunnen geen garanties geven die voortvloeien uit onze diensten, of het gebruik van onze diensten. Wij geven ook nadrukkelijk geen garantie met betrekking tot diensten en producten van derden via onze website en wij kunnen geen garantie geven met betrekking tot de wetmatigheid en kwaliteit van de informatie en diensten van deze derde partijen.

Het Nederlands recht is van toepassing op deze disclaimer. Geschillen van of in verband met deze disclaimer moeten aan een bevoegde rechter worden voorgelegd.

×

Ontvang prijsopgaaf

Ontvang de tarieven van 4 verschillende schildersbedrijven bij u in de buurt