logo
schildersbedrijf achtergrond
Zoek schildersbedrijf voorZoek schildersbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Over ons

Over ons

Bent u op zoek naar een schilder voor uw binnen- of buitenschilderwerk? Het is niet makkelijk om de juiste schilder te vinden die bij uw wensen en budget past. Laat staan meerdere schilders zodat u een vergelijking kunt maken.

Daarom helpen we u met het zoeken naar schilders in uw omgeving. Ons netwerk bestaat uit honderden schilders verspreid door het land. Wij kennen binnenschilders en buitenschilders in elke regio. We helpen u bij het vinden van de beste kwaliteit en laagste prijzen.

Onze dienstverlening

Wij vragen gratis en vrijblijvend offertes op bij een aantal schilders bij u in de buurt. Het enige dat u hoeft te doen is ons online offerte aanvraagformulier invullen. De schilders zullen u offertes opsturen met hun prijzen. U kunt een keuze maken en een schilder inhuren die voldoet aan uw eisen en past bij uw budget. Met onze service hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar een schilder.

Onze service in drie stappen:

  1. Vul het formulier in
    U hoeft slechts een maal het formulier in te vullen en uw wensen door te geven. Wij nemen het werk van u over.
  2. Vergelijk offertes
    U ontvangt offertes van verschillende schilders en kunt deze zelf naast elkaar leggen en de schilder kiezen die bij uw klus past.
  3. Huur een betrouwbare schilder in
    U weet zeker dat de schilder die u inhuurt betrouwbaar is, omdat hij aan onze eisen voldoet en goede reviews op de website heeft ontvangen.

Bespaar tijd

Als u zelf op zoek gaat naar schildersbedrijven bent u veel tijd kwijt. U moet eerst opzoeken welke schildersbedrijven bij u in de buurt te vinden zijn en of zij bieden wat u zoek. U moet vervolgens de telefoonnummers van verschillende schilders achterhalen en deze één voor één opbellen. En dan moet u wachten tot u een offerte van elk bedrijf heeft ontvangen. Met onze service vult u slechts één keer een formulier in en gaan wij voor u aan de slag. Zo bespaart u veel tijd die u kunt steken in leukere zaken.

Bespaar geld

Het vergelijken van offertes zorgt ervoor dat u een schilder vindt die het beste bij uw wensen past. Ook kunt u op deze manier veel geld besparen. Door de offertes naast elkaar te leggen ziet u direct welk schildersbedrijf het goedkoopst is. Huiseigenaren besparen tot wel 40% op de kosten van schilderwerk door offertes te vergelijken.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk dat u zo snel mogelijk een schilder vindt en de klus kunt uitbesteden. Daarom zorgen we ervoor dat uw aanvraag direct in behandeling wordt genomen. Binnen een paar dagen ontvang u de offertes van verschillende schilders in uw inbox.

Alleen betrouwbare schilders

In tegenstelling tot onze concurrenten en de meeste vergelijkingssites beheren we actief onze database met schilders. Alle schildersbedrijven voldoen aan de wettelijke eisen. U kunt op betrouwbare schilders rekenen als u via ons offertes aanvraagt.

Tips

Tot slot kunt u naast onze offerte aanvraagservice ook advies vinden op onze website. Wij vertellen u alles over het zoeken van een schilder, het onderhouden van schilderwerk en de verschillende soorten werkzaamheden die een schilder voor u kan uitvoeren. Ook bieden wij informatie aan doe-het-zelf-klussers die liever zelf met een kwast aan de slag gaan.

×

Ontvang prijsopgaaf

Ontvang de tarieven van 4 verschillende schildersbedrijven bij u in de buurt