logo
schildersbedrijf achtergrond
Zoek schildersbedrijf voorZoek schildersbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Huisschilder > Schilder gezocht

Schilder gezocht

U wilt een schilder inhuren en zoekt op het internet naar: ‘Schilder Gezocht’. U vindt verschillende websites van schilders. Elke schilder bepaalt zijn eigen prijzen. Hoe weet u dan of u van een goede deal profiteert of niet? En hoe weet u of u genoeg heeft gezocht? Wij hebben de gemiddelde prijzen van schilders voor u berekend. Ook helpen we u met het vinden van een schilder voor uw woning en met het besparen op de kosten. Nog niet eerder heeft u zo makkelijk een schilder gezocht.

Schilder gezocht: gemiddelde prijzen

Heeft u al naar een schilder gezocht of moet u uw zoektocht nog beginnen? Waarschijnlijk is het u opgevallen dat de kosten van schilders sterk uiteen kunnen lopen. Sommige schilders werken met een vast uurtarief of een tarief per m². Het tarief verschilt daarnaast per schilder. Hoe weet u dan of u een voordelige deal hebt gesloten nadat u een schildersbedrijf heeft gezocht? Wij hebben de gemiddelde kosten voor u berekend en op een rijtje gezet:

WerkzaamhedenTarief incl. materialen en btw
Binnenschilderwerk
Per vierkante meter€ 30 - € 40
Per 60 minuten€ 35 - € 45
Spuitwerk per vierkante meter€ 6 - € 15
Sauswerk per vierkante meter€ 10 - € 20
Buitenschilderwerk
Per vierkante meter€ 35 - € 45
Per 60 minuten€ 40 - € 55

De bovenstaande prijzen zijn gemiddelde kosten, berekend aan de hand van een groot aantal offertes van schilders. Het exacte tarief dat een schilder rekent hangt af van het type schilderwerk en de benodigde materialen. Wilt u de exacte kosten weten voor het schilderen van uw woning? Dan is het verstandig om offertes op te vragen. Als u meerdere schilders heeft gezocht kunt u het verschil in hun tarieven zien .

Schilders kunnen hun tarief per uur of per m² berekenen. Meestal hangt dit af van uw woning en het soort schilderwerk. Voor het schilderen van een trap of kozijn wordt vaak een uurtarief gerekend omdat het werk arbeidsintensief is. Wanden en plafonds zijn daarentegen sneller voorzien van verflaag. De schilder rekent dan vaak een prijs per m².

Tips voor zoeken schilder

Schilder gezocht? Hier moet u op letten

Als u al eens eerder een schilder gezocht heeft weet u: het aanbod is groot en loopt uiteen. Het is lastig om een goed overzicht te krijgen van het aanbod en de prijzen. Wij raden aan om de verschillende schilders goed met elkaar te vergelijken. Let hierbij op de volgende punten: tarief, locatie, betrouwbaarheid, garantie en specialisatie. Wij vertellen u meer over elke punt:

Tarief

De kosten zijn een belangrijke factor om op te letten wanneer u op zoek bent naar een schilder. Schilders hanteren namelijk verschillende tarieven voor hetzelfde werk. Het verschil lijkt in de eerste instantie misschien niet heel groot, maar vaak blijkt dit wel het geval.

Wij geven voorbeeld: Stel u wilt de muren in uw woonkamer laten schilderen. De ene schilder rekent € 1000 voor het schilderen. Een andere schilder rekent kosten van € 700 voor dezelfde klus. Dit verschilt wel € 300 euro op de totale klus!

Door de prijzen op te vragen van meerdere schilders krijgt u inzicht in de onderlinge prijsverschillen. De meest voordelige schilders met de beste prijs-kwaliteitsverhouding heeft u zo gezocht.

Locatie

Wij raden aan om een schilder te zoeken in de buurt van uw huis. Overal in Nederland zijn goede schilders te vinden die u een goede prijs kwaliteitsverhouding kunnen bieden. Waarom zou u dan kiezen voor een schilder die van ver moet komen? Door een schilder in de omgeving van uw huis te kiezen bespaart de schilder reistijd en reiskosten en dat ziet u terug in de uiteindelijke prijs.

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid van de schilder is een belangrijke factor in de keuze. Het zou zonde zijn om een hoge prijs te betalen voor een schilder die geen goede kwaliteit levert. Heeft u een schilder gezocht? Ga eerst na of de schilder is aangesloten bij een brancheorganisatie. Probeer ook recensies te lezen zodat u weet wat eerdere klanten vonden. Op deze manier is de kans groter dat u een betrouwbare schilder vindt.

Garantie

De garantieregeling kan een doorslaggevende factor zijn bij het inhuren van een schilder. Gaat er onverwachts iets mis, dan is het fijn als u terug kunt vallen op de garantie van de schilder. Heeft u al een schilder gezocht? Vraag altijd of de garantieregeling bij de kosten inbegrepen is voordat u een schilder inhuurt voor het schilderen van uw huis.

Gespecialiseerde schilder

Wat voor soort schilderwerk wilt u laten uitvoeren? Zoek naar de juiste schilder voor uw schildersklus. U kunt gespecialiseerde buitenschilders en binnenschilders vinden, maar er zijn ook schilder die binnen- én buitenschilderwerk kunnen bieden.

Tip! Waar op te letten bij het vinden van een schilder:

  • Tarief
  • Locatie
  • Betrouwbaarheid
  • Garantie
  • Gespecialiseerde schilder

Schilder gezocht en geld besparen

Heeft u al een schilder gezocht en weet u welke prijs deze schilder rekent? Ga niet direct akkoord met de offerte. Wie weet heeft u anders achteraf teveel betaald. Wij geven hier twee bespaartips waarmee u op de kosten kunt besparen:

  • U kunt profiteren van korting wanneer u meer schilderwerk tegelijk laat uitvoeren. Zo kunt u bijvoorbeeld samen met uw buren meerdere woningen tegelijk laten schilderen. Bij deze grotere klussen profiteert u van een aantrekkelijke korting.
  • Daarnaast kunt u ook besparen door offertes te vergelijken. U ziet hoeveel de kosten per schildersbedrijf zijn. Als u goed genoeg heeft gezocht krijgt u een realistisch overzicht van de prijzen. Zo kunt de schilder met de meest voordelige tarieven inhuren.

geld-besparen

Vind de voordeligste deal

Wilt u nog meer op de prijs van schilderwerk voor uw huis besparen? Dan is het verstandig om gratis en vrijblijvende offertes op te vragen bij verschillende schilders en deze met elkaar te vergelijken. Bespaar tot wel 40% op de totale kosten als u op deze manier een schilder heeft gezocht.

Het opvragen van de offertes doen wij voor u. Geef gratis en vrijblijvend via het offerteformulier door wat voor schilderwerk u zoekt. Wij nemen contact op met een aantal schilders bij u in de omgeving. U ontvangt van elke buitenschilder gratis vrijblijvende offertes met de tarieven. U kunt deze offertes zelf vergelijken. U ziet direct welke schilder goedkope prijzen biedt en u profiteert zo van de hoogste korting.

Vergelijk prijsafspraken en ziet welke schilder het voordeligst is. Bespaar door verstandig te vergelijken en u kunt profijt hebben van een korting tot wel 40% op de prijzen. Nooit eerder heeft u zo makkelijk een schilder gezocht en gevonden voor uw huis.

×

Ontvang prijsopgaaf

Ontvang de tarieven van 4 verschillende schildersbedrijven bij u in de buurt