logo
schildersbedrijf achtergrond
Zoek schildersbedrijf voorZoek schildersbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Groningen > Stadskanaal


Schildersbedrijven in Stadskanaal

Vind een schildersbedrijf of schilder in Stadskanaal? Dan hoef je niet langer te zoeken. Wij bieden op deze website het meest complete overzicht van schildersbedrijven in Stadskanaal voor al jouw schilderwerk.
In ons bestand vind je schilders in Stadskanaal voor zowel schilderwerk binnen als buiten:
  • Bij binnenschilderwerk kun je denken aan het schilderen van de muren, maar ook het schilderen van de deuren en kozijnen. De schilder werkt met verschillende schildertechnieken, zoals sausen en spuiten. Wij raden aan om elke 7 tot 10 jaar het schilderwerk te laten uitvoeren door een professionele binnenschilder. De schilder kan je advies op maat geven over schilderwerk voor jouw woning.
  • Bij buitenschilderwerk kun je denken aan het laten schilderen van de kozijnen en de dakkapel door een schilder. Wij raden aan om het schilderwerk buiten vaker te laten uitvoeren. Idealiter is dit elke 4 tot 5 jaar, omdat dit schilderwerk sneller wordt aangetast door het klimaat. Houdt er rekening mee dat het schilderwerk buiten meer kan kosten doordat de schilder vaak een steiger mee moet nemen en speciale verf moet gebruiken. De buitenschilder kan je hierover advies geven.
  • Je kunt via onze website gemakkelijk schilders in de omgeving Stadskanaal vinden. En je hoeft niet zelf te zoeken. Je kunt eenvoudig via ons offerteformulier laten weten naar wat voor schilderwerk je op zoek bent. Wij zetten je wensen uit bij een aantal schilders in Stadskanaal, die je vervolgens hun offertes met prijsopgaven doorsturen. Je kunt de offertes van de diverse schilders in Stadskanaal zelf vergelijken en schilderwerk met de beste prijs kiezen.
Lees meer
 
 
Schildersbedrijf
Plaats
01

Zandstra Schilderwerken BV
Tinnegieter 54, Stadskanaal
Tel: 0599-322401
Jaren werkzaam: 30 jaar
52
werknemers

 Stadskanaal
(+2km)

Industriegebied Vleddermond

01

glaszetten
timmerwerk
spuitwerk
stucen
behangen
kleuradvies

Certificering / branche organisatie:
VCA* VCA** Overig AF erkenning

Extra informatie:
Zandstra Totaalonderhoud is specialist in schilder- en renovatiewerken voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

02

Huiting Schildersbedrijf
Veenstraat 21, Stadskanaal
Tel: 0599-611105
Jaren werkzaam: 52 jaar
4
werknemers

 Stadskanaal
(+2km)

Industriegebied Vleddermond

02

glaszetten
stucen
behangen
kleuradvies

Certificering / branche organisatie:
VCA AF-erkend

Extra informatie:
Huiting Schildersbedrijf is al sinds 1860 een vertrouwde naam in Stadskanaal en ver daarbuiten. Huiting Schildersbedrijf in Stadskanaal is een AF-Erkend en VCA-Gecertificeerd schilders-, glaszet- en afwerkingsbedrijf.

03

Schildersbedrijf Harrie Koning
Glasblazer 16, Stadskanaal
Tel: 0599 621214
Jaren werkzaam: 29 jaar
1
werknemer

 Stadskanaal
(+2km)

Industriegebied Vleddermond

03

glaszetten
timmerwerk
behangen
winterkorting
kleuradvies

Extra informatie:
Schildersbedrijf Harrie Koning uit Stadskanaal is al vele jaren een vertrouwde naam in Stadskanaal en wijde omgeving . Ik ben lid van de Koninklijke Fosag, de ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche.

04

Hofman Schilders
Trekpad 10, Stadskanaal
Tel: 06-41213813
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Stadskanaal
(+1km)

Maarsveld

04

glaszetten
behangen
kleuradvies

Extra informatie:
Hofman Schilders uit Stadskanaal Wanneer u verzekerd wilt zijn van de hoogste kwaliteit schilderwerk, neemt u contact op met Hofman Schilders uit Stadskanaal.

05

GJS Schilderwerken
Leeuwerikhof 6, Stadskanaal
Tel: 06-21840934
Jaren werkzaam: 13 jaar
1
werknemer

 Stadskanaal
(+2km)

Vogelwijk en De Borgen

05

glaszetten
behangen
kleuradvies

Extra informatie:
Hartelijk welkom bij GJS Schilderwerken te Stadskanaal. Op onze website kunt u alle informatie over ons bedrijf en onze producten en diensten vinden. Wij zijn een jong en dynamisch schildersbedrijf te Stadskanaal met ruime ervaring in het schildersvak.

06

L' Accent Schilders
Irenelaan 7, Stadskanaal
Tel: 0599-612903
Jaren werkzaam: 13 jaar
2
werknemers

 Stadskanaal
(+1km)

Parkwijk

06

glaszetten
behangen
monumentale panden
kleuradvies

Extra informatie:
Schilderwerken L'Accent Schilders in Stadskanaal levert uitstekende kwaliteit binnen- en buitenschilderwerk voor een betaalbare prijs. Door onze professionele werkwijze krijgt uw woning/bedrijfspand een prachtige en verzorgde uitstraling.

07

Fabiworks
Hollandselaan 39, Stadskanaal
Tel: 0686333722
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Stadskanaal
(+1km)

Maarswold

07

08

DevriesOnderhoud
Steenbreekstraat 40, Stadskanaal
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Stadskanaal
(+1km)

Maarsveld

08

09

Gé-Bé Schilder- & Spackbedrijf
Omloop 90, Stadskanaal
Jaren werkzaam: 12 jaar
1
werknemer

 Stadskanaal
(+2km)

Maarsveld

09

10

Schilder en Klusbedrijf Beuk
Leeuwerikhof 16, Stadskanaal
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Stadskanaal
(+2km)

Vogelwijk en De Borgen

10

11

PReints Dienstverlening
Stuurboord 37, Stadskanaal
Tel: 06 375 66 457
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Stadskanaal
(+2km)

Waterland

11

Extra informatie:
Peter Reints dienstverlening, gevestigd in Stadskanaal, biedt een breed scala aan diensten aan om mensen te ontzorgen, vooral gericht op eigenaren van woningen in alle doelgroepen, waaronder senioren en gezinnen.

12

Solid Paint Work B.V.
Zadelmaker 2, Stadskanaal
Jaren werkzaam: 2 jaar

 Stadskanaal
(+2km)

Industriegebied Vleddermond

12

Extra informatie:
De exploitatie van een schilders-, glaszetters en klussenbedrijf.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de taken van een schildersbedrijf?


Een schildersbedrijf voorziet je woning van een nieuwe uitstraling. De hoofdtaak van een schilder is voornamelijk de verschillende oppervlakken in je woning van een nieuwe verflaag te voorzien.
Daarnaast behoren tot de taken het voorbereiden van de ondergrond, het geven van persoonlijk advies over verfsoorten en technieken en het onderhouden van het schilderwerk zodat het langer meegaat. De schilder kan zowel worden ingehuurd voor binnenschilderwerk als buitenschilderwerk.
Meer taken van een schildersbedrijf

Je kunt verwachten dat een schildersbedrijf een breed aanbod aan schilderwerk aan kan bieden. Zo kan de schilder allerlei ondergronden - zoals hout, kunststof en metaal - van een nieuwe verflaag voorzien. De schilder kan de muren sauzen of spuiten en daarnaast ook losse objecten zoals meubels schilderen. Als het schilderwerk beschadigd is kun je de schilder bellen voor een reparatie. De schilder maakt een inschatting van wat er moet worden gerepareerd. De schilder kan de verflaag bijwerken of eerst de oude verflaag verwijderen als dit nodig is. Heb je liever behang dan verf op je muur? Sommige schilders kunnen ook voor je behangen. Vraag de schilder wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Gespecialiseerde schildersbedrijven

Wat de schilder precies kan bieden is ook afhankelijk van waarin hij gespecialiseerd is. De binnenschilder is voornamelijk gespecialiseerd in het schilderen van de binnenmuren, het plafond, de kozijnen, de deuren en de trap. De buitenschilder kan de raamkozijnen en de deuren voor je schilderen, maar is daarnaast ook gespecialiseerd in het verven van de gevel, de schutting, de dakgoten en de schuur. Wil je tijdens de wintermaanden je woning aan de buitenkant laten schilderen? Het schilderen van de woning tijdens de wintermaanden behoort tot het takenpakket van de winderschilder.

Schilder vinden

Wil je meer informatie over de taken van een schilder? Wij raden aan om offertes op te vragen. Door meer informatie op te vragen kun je erachter komen welke taken een schilder wel en niet voor je kan uitvoeren. Hoe beter je een idee van de klus hebt, des te beter kan de schilder je advies geven. Vraag altijd offertes bij een aantal schilders op om hun taken en diensten te kunnen vergelijken.

Lees meer 

Wat kost een schildersbedrijf in Stadskanaal?


De kosten van een schildersbedrijf in Stadskanaal kunnen variëren. Je kunt uitgaan van een gemiddeld tarief van € 25 tot € 30 per m2 voor binnenschilderwerk of een uurtarief van gemiddeld € 30 tot €40.
Een buitenschilder rekent over het algemeen een hoger tarief. Je kunt rekenen op gemiddeld € 25 tot € 30 per m2 voor buitenschilderwerk of een uurtarief tussen de € 40 en €55.

De buitenschilder heeft vaak extra materialen nodig en duurdere verf die tegen alle weersomstandigheden bestand is. Dit zorgt ervoor dat de buitenschilder in Stadskanaal een net iets hogere prijs rekent dan de binnenschilder.

Totale kosten

De totale kosten van schilderwerk variëren niet alleen door de uurprijs of vierkante meterprijs van de schilder, maar ook afhankelijk van wat voor soort klus het is. Het schilderen van de gehele woning kost uiteraard meer tijd dan het schilderen van alleen de badkamer. Gedetailleerd schilderwerk dat met de hand moet worden uitgevoerd kan veel tijd in beslag nemen. Het spuiten van grote oppervlakken daarentegen kan redelijk snel worden gedaan. De uurprijs hangt dus af van hoe snel de schilder te werk kan gaan. Daarnaast is de totaalprijs afhankelijk van wat voor verf de schilder gebruikt, hoeveel voorbereidend werk er nodig is en of er extra materialen zoals een steiger nodig zijn.

Offertes schilder Stadskanaal

Het is belangrijk om altijd van tevoren te controleren of de schilder een prijs per vierkante meter of per uur rekent. In het geval van een uurtarief raden we aan om de schilder een inschatting te laten geven van het aantal uur dat hij nodig heeft. Door offertes bij verschillende schilders in Stadskanaal op te vragen weet je precies wat de schilders kunnen bieden en hoeveel het schilderwerk ongeveer zal gaan kosten.

Lees meer 

Wat kost het om het buitenwerk te laten schilderen?


De prijzen om buitenwerk te laten schilderen variëren. Gemiddeld kun je ervan uitgaan dat de schilder tussen de € 35 en € 45 rekent per vierkante meter. Wanneer de buitenschilder een uurtarief hanteert komt dit gemiddeld uit op € 35 tot € 45 per uur.
Het totale bedrag van buitenschilderwerk varieert, afhankelijk van hoe groot je woning is. Buitenschilderwerk voor een appartement kost gemiddeld € 1200 en een tussenwoning kost zo’n € 1600.
Voor een hoekhuis of twee-onder-een-kap woning kun je gemiddeld € 3000 verwachten en voor een vrijstaand huis € 6000. Dit zijn uiteraard slechts gemiddelde prijzen. De werkelijke prijs voor buitenschilderwerk van jouw woning kun je overleggen met het schildersbedrijf.
Uurprijs of vierkante meter-prijs

Wanneer rekent de schildersbedrijf een uurprijs en wanneer rekent hij een vierkante meter-prijs? Dit hangt meestal af van om wat voor schilderwerk het gaat. Het schilderwerk dat makkelijk uit te voeren is, zoals spuitwerk, wordt vaak per m2 berekend. Het maakt dan niet uit hoe lang de schilder bezig is want je betaalt een vast bedrag voor het aantal meters. Bij schilderwerk dat meer gedetailleerd is zal de schilder meestal een uurtarief rekenen. De schilder werkt namelijk langzamer en moet meer oog voor details hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schilderen van de kozijnen.

Soms kan het ook verstandig zijn om een totaalprijs af te spreken met de schilder. Dit zou je bijvoorbeeld kunnen doen wanneer je de gehele woning wilt laten schilderen. Wanneer het om een grote hoeveelheid werk gaat kun je een goede prijsafspraak met het schildersbedrijf maken. De schilder kan je dan korting geven omdat het om een grote klus gaat. Dit is voor de schilder fijner werken dan dat hij bij veel verschillende huizen langs moet voor kleine klussen.

Om een goede prijs af te spreken met het schildersbedrijf is het belangrijk om zoveel mogelijk informatie van tevoren te geven. Om hoeveel vierkante meter gaat het? Wat wil je precies laten schilderen? Hoe meer informatie de schilder heeft, des te preciezer kan hij een offerte voor je opstellen met de prijs voor buitenschilderwerk.

Lees meer 

Wat kost het om het binnenwerk te laten schilderen?


De kosten van binnenschilderwerk zijn afhankelijk van de klus en het tarief van de schilder. Maar wat kun je ongeveer verwachten? Bij een uurtarief rekent de schilder gemiddeld € 30 tot € 40 per uur. Als de schilder een vierkante meterprijs rekent kun je gemiddeld € 30 tot € 40 per vierkante meter verwachten voor binnenschilderwerk.
Spuitwerk en sauswerk zijn gemakkelijk en snel uit te voeren voor de schilder.
Gemiddeld kost spuitwerk tussen de € 6 en € 15 per vierkante meter en sauswerk kost tussen de € 10 en € 20 euro per vierkante meter.
Uurprijs of vierkante meter-prijs binnenschilderwerk

Waarom rekenen binnenschilders soms een prijs per uur en soms per vierkante meter? Dit is afhankelijk van wat voor soort klus het is. Sommige schildersklussen kunnen snel worden uitgevoerd. Het spuiten of sauzen van de muren en het plafond bijvoorbeeld. De schilder zal dan meestal een prijs per vierkante meter afspreken. Voor klussen die meer tijd in beslag nemen zal de schilder liever een prijs per uur willen afspreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verven van de trap of van de kozijnen. Dit gaat om een klein aantal vierkante meters, maar het werk moet nauwkeurig worden uitgevoerd en neemt tijd in beslag.

Totaalprijs afspreken

De schilder zal vaak een prijs per uur of per meter willen rekenen. Maar wanneer het om grotere oppervlakken gaat kun je ook een totaalprijs afspreken met de binnenschilder. Omdat je de schilder meer werkt biedt zul je waarschijnlijk voordeligere prijsafspraken kunnen maken. Vraag de schilder naar de mogelijkheden en onderhandel over de totaalprijs voordat je akkoord met de offerte gaat.

Prijzen vergelijken

Wij raden aan om altijd de prijzen van verschillende schilders met elkaar te vergelijken. De prijzen lijken soms niet ver uit elkaar te liggen. Maar bij grotere klussen kunnen de aantallen al snel uiteen lopen. Stel je wilt vier muren en een plafond van in totaal 100 m2 laten schilderen. Bij een vierkante meter-prijs van € 30 kom je uit op € 300 in totaal, terwijl je bij een vierkante meter-prijs van € 40 uitkomt op een totaalprijs van € 400. Deze laatste prijs valt maar liefst 33% hoger uit. Dat geld kun je dus gemakkelijk besparen door een vergelijking te maken.

Lees meer 

Wat is het beste schildersbedrijf in Stadskanaal?


Wie de beste schilder voor jouw klus in Stadskanaal is hangt af van een aantal verschillende factoren en wat voor schilderwerk je zoekt. Over het algemeen kun je kijken naar de achtergrond en ervaring van de schilder.
Als de schilder veel ervaring heeft en gecertificeerd is kun je verwachten dat hij schilderwerk van hoge biedt. Daarnaast kun je ook naar de reviews kijken.
Je kunt online reviews zoeken of navragen bij vrienden en familie of ze ervaring hebben met het betreffende schildersbedrijf.
Gespecialiseerde schildersbedrijven

Het antwoord op de vraag wie de beste schilder in Stadskanaal is hangt deels af van waar je naar op zoek bent. Sommige schilders bieden allerlei soorten schilderwerk aan terwijl andere schildersbedrijven gespecialiseerd zijn in een bepaald soort schilderwerk. Het kan zo zijn dat de beste binnenschilder niet per se het beste buitenschilderwerk levert. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar schilderwerk in de winter? Dan wil je weten wie de beste winterschilder is.

Om het beste schildersbedrijf te vinden kun je ook kijken naar de techniek die nodig is om het gewenste resultaat te krijgen. Moeten de muren gesaust of gespoten worden? Wil je dat de trap ook wordt geschilderd? En moet de verf van de kozijnen worden verwijderd en weer opnieuw worden aangebracht? Zoek een schilder die het beste bij jouw specifieke klus past.

Voordeligste schildersbedrijven Stadskanaal

Uiteraard speelt de prijs ook mee in de keuze wie de beste schilder in Stadskanaal is. Daarom is het verstandig om de prijzen van schildersbedrijven in Stadskanaal met elkaar te vergelijken. Dit kun je doen door offertes bij verschillende schildersbedrijven op te vragen. Deze offertes kun je vervolgens naast elkaar leggen om zo te zien welk schildersbedrijf de voordeligste prijs biedt.

Wanneer laten schilderen?

Schilderwerk gaat helaas niet voor eeuwig mee. Op een gegeven moment zul je jouw woning opnieuw moeten laten schilderen. Bij binnenschilderwerk kun je ervan uitgaan dat dit eens in de 8 jaar moet worden uitgevoerd. De verf begint dan van de kozijnen te bladderen en er zullen vochtplekken op het plafond zichtbaar zijn. Sommige oppervlakken zullen zelfs nog vaker moeten worden geschilderd, zoals de trap omdat deze veelvuldig gebruikt wordt. Bij buitenschilderwerk kun je verwachten dat je elke 5 jaar een schildersbedrijf moet inhuren. Dit komt door wisselende weersomstandigheden waaraan het buitenschilderwerk wordt blootgesteld.

Kun je het schilderwerk uitstellen?

Wij krijgen vaak de vraag of je het schilderwerk langer uit kunt stellen. Dit is iets dat wij niet aanraden. Wanneer je het schilderwerk uitstelt zal het steeds minder de oppervlakten eronder beschermen. Wanneer de kozijnen bijvoorbeeld niet vaak genoeg worden geschilderd zijn ze niet beschermd en kan dit leiden tot houtrot. Wanneer dit het geval is zul je de gehele kozijnen moeten vervangen. Dit kost veel meer dan het laten overschilderen. Door op tijd je woning te laten schilderen voorkom je hogere kosten in de toekomst.

Controleer je schilderwerk
Om exact te weten wanneer je woning moet worden geschilderd kun je zelf eens in de 2 jaar je schilderwerk schoonmaken en controleren op beschadigingen. Het schoonmaken kun je eenvoudig doen met water en een doek. Controleer gelijk of er scheurtjes of blaasjes in het schilderwerk zichtbaar zijn of dat je mos- of algaanslag ziet. Controleer met name de hoeken en liggende vlakken. Kijk ook of er plekken zijn waarop de verf aan het loslaten is. Is het schilderwerk beschadigd? Neem dan contact op met een schildersbedrijf.

Onderhoudscontract afsluiten

Een onderhoudscontract is een ideale oplossing om er zeker van te zijn dat je schilderwerk altijd in een goede staat is. Je betaalt meestal een maandelijks bedrag en de schilder komt regelmatig langs om een kijkje te nemen. De schilder controleert of het schilderwerk nog in goede staat is en voert waar nodig reparaties uit. Met een onderhoudscontract kun je de levensduur van je schilderewerk verlengen omdat het altijd in een goede staat verkeerd. Je kunt vaak een onderhoudscontract afsluiten voor een vaste periode van bijvoorbeeld 5, 10 of 15 jaar.

Lees meer Schildersbedrijven Stadskanaal

Stadskanaal is een plaats gelegen in de provincie Groningen, Nederland. Als je op zoek bent naar informatie over schildersbedrijven in Stadskanaal, kunnen we je enkele algemene tips geven om een geschikt schildersbedrijf te vinden.

In Stadskanaal zijn er verschillende schildersbedrijven die diensten aanbieden zoals binnen- en buitenschilderwerk, behangen, spuitwerk, houtrotreparatie en kleuradvies. Deze bedrijven bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten.

Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om een geschikt schildersbedrijf in Stadskanaal te vinden:

Vraag aan vrienden, familie, buren of collega's in Stadskanaal of ze ervaring hebben met schildersbedrijven en of ze aanbevelingen hebben. Persoonlijke aanbevelingen zijn vaak waardevol.

Gebruik online bronnen zoals zoekmachines, bedrijvengidsen en reviewwebsites om schildersbedrijven in Stadskanaal te vinden. Zoek naar termen zoals "schildersbedrijven Stadskanaal" of "schilder Stadskanaal" om relevante resultaten te krijgen.

Bezoek de websites van verschillende schildersbedrijven in Stadskanaal. Controleer of ze professionele websites hebben met informatie over hun diensten, ervaring, referenties en contactgegevens.

Lees online recensies en beoordelingen van schildersbedrijven in Stadskanaal. Dit kan je helpen om inzicht te krijgen in de ervaringen van eerdere klanten en de kwaliteit van het werk van de schilders.

Neem contact op met de schildersbedrijven die je overweegt en vraag om een offerte. Zorg ervoor dat de offerte alle details bevat, zoals de geschatte kosten, het tijdschema en de gebruikte materialen.

Vraag naar referenties en bekijk eventueel eerder werk van de schilders. Dit kan je helpen om de kwaliteit van hun vakmanschap te beoordelen en te zien of ze ervaring hebben met vergelijkbare projecten.

Controleer of het schildersbedrijf gecertificeerd en verzekerd is. Een professioneel schildersbedrijf zou verzekerd moeten zijn voor eventuele schade die tijdens het werk kan optreden.

Vergelijk de offertes en kies een schildersbedrijf dat aan je behoeften en budget voldoet.

Het is altijd een goed idee om een contract op te stellen waarin alle details van het project worden vastgelegd, inclusief de betalingsvoorwaarden, de planning en de specifieke werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.

Ik hoop dat deze informatie je helpt bij het vinden van een geschikt schildersbedrijf in Stadskanaal!

Plaatsen in de buurt

×