logo
schildersbedrijf achtergrond
Zoek schildersbedrijf voorZoek schildersbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Brabant > Eindhoven


Schildersbedrijven in Eindhoven

Vind een schildersbedrijf of schilder in Eindhoven? Dan hoef je niet langer te zoeken. Wij bieden op deze website het meest complete overzicht van schildersbedrijven in Eindhoven voor al jouw schilderwerk.
In ons bestand vind je schilders in Eindhoven voor zowel schilderwerk binnen als buiten:
  • Bij binnenschilderwerk kun je denken aan het schilderen van de muren, maar ook het schilderen van de deuren en kozijnen. De schilder werkt met verschillende schildertechnieken, zoals sausen en spuiten. Wij raden aan om elke 7 tot 10 jaar het schilderwerk te laten uitvoeren door een professionele binnenschilder. De schilder kan je advies op maat geven over schilderwerk voor jouw woning.
  • Bij buitenschilderwerk kun je denken aan het laten schilderen van de kozijnen en de dakkapel door een schilder. Wij raden aan om het schilderwerk buiten vaker te laten uitvoeren. Idealiter is dit elke 4 tot 5 jaar, omdat dit schilderwerk sneller wordt aangetast door het klimaat. Houdt er rekening mee dat het schilderwerk buiten meer kan kosten doordat de schilder vaak een steiger mee moet nemen en speciale verf moet gebruiken. De buitenschilder kan je hierover advies geven.
  • Je kunt via onze website gemakkelijk schilders in de omgeving Eindhoven vinden. En je hoeft niet zelf te zoeken. Je kunt eenvoudig via ons offerteformulier laten weten naar wat voor schilderwerk je op zoek bent. Wij zetten je wensen uit bij een aantal schilders in Eindhoven, die je vervolgens hun offertes met prijsopgaven doorsturen. Je kunt de offertes van de diverse schilders in Eindhoven zelf vergelijken en schilderwerk met de beste prijs kiezen.
Lees meer
 
 
Schildersbedrijf
Plaats
01

vd Kruijs Schildersbedrijf en Glasfolie
Verdunplein 10, Eindhoven
Tel: 040-2457700
Jaren werkzaam: 36 jaar
38
werknemers

 Eindhoven
(+5km)

01

glaszetten
behangen
kleuradvies

Extra informatie:
Het schildersbedrijf Van der Kruijs wordt inmiddels door de vierde generatie geleid in de persoon van Mathieu van der Kruijs. Het bedrijf is opgericht door zijn overgrootvader die zich in 1854 vanuit Beverwijk in Eindhoven vestigde. Door de jaren heen heeft ons schildersbedrijf zich altijd opnieuw uit kunnen vinden en krachtig de tand des tijds kunnen doorstaan. Vanaf de oorlogsjaren tot de recente crisisjaren zijn we door goed ondernemerschap altijd op koers kunnen blijven.

02

Leo Baeten & Zn Schildersbedrijf
Lucas Gasselstraat 13, Eindhoven
Tel: 040-2438655
Jaren werkzaam: 12 jaar
1
werknemer

 Eindhoven
(+2km)

02

glaszetten
behangen
kleuradvies

Extra informatie:
Over ons Ontmoet ons team Meesterschilders Al bijna 90 jaar uw betrouwbare partner voor schilderwerk Wie kent er een schildersbedrijf wat al al bijna 90 jaar tevreden klanten kent? Maak kennis met Schildersbedrijf Leo Baeten. Wij zijn niet zomaar een schildersbedrijf: wij mogen ons met recht Meesterschilders noemen. Al in 1930 werd ons vakmanschap bekroond met de Gouden Medaille in Brussel. Tegenwoordig vinden wij deze waardering in goedopgeleide schilders en terugkerende klanten.

03

Beau Monde Schilderwerken
Rensumaborg 2, Eindhoven
Tel: 040-2574276
Jaren werkzaam: 27 jaar
1
werknemer

 Eindhoven
(+5km)

03

glaszetten
timmerwerk
stucen
behangen
kleuradvies

Extra informatie:
Wie zijn wij? BeauMonde Schilderwerken verricht al ruim 10 jaar als zelfstandig bedrijf onderhoudswerk en binnen- en buitenschilderwerk aan particuliere woningen (van huizen-in-de-rij tot stijlwoningen), bedrijven en nieuwbouwprojecten. All-round schilders die hun werk grondig aanpakken, zich flexibel opstellen, betrouwbaar zijn en niet anders willen dan kwaliteitswerk leveren. Onze mensen zijn vast in dienst bij ons.

04

Schildersbedrijf Van Kollenburg
Thomas a Kempislaan 19/27, Eindhoven
Tel: 040-2112622
Jaren werkzaam: 37 jaar
1
werknemer

 Eindhoven
(+3km)

04

glaszetten
behangen
kleuradvies

Extra informatie:
Wie zijn wij ? Wij zijn een klein bedrijf uit Eindhoven dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met onderhoudswerkzaamheden bij particulieren. Schildersbedrijf Van Kollenburg uit Eindhoven is in 1986 opgericht door mijn vader, en gevestigd te Eindhoven. De reden dat Schildersbedrijf Van Kollenburg te Eindhoven alleen particulier onderhoud doet is omdat wij maar een klein bedrijf zijn. Tegenwoordig werken wij ook in de regio Den Bosch.

05

Coolen Schilder- en Isolatiewerken
De Witbogt 18, Eindhoven
Tel: 040-2520666

 Eindhoven
(+3km)

05

glaszetten
stucen
behangen
winterkorting
kleuradvies

Certificering / branche organisatie:
AF erkenningsregeling voor het afwerkingsbedrijf en VvE-Belang label Onderhoud.nl ISO normering ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem TUV Nederland Overig VCA

Extra informatie:
uw project, ons meesterwerk “Onderhouden en behouden van vastgoed met een doordachte visie en een betrokken uitvoering”. Dat is onze missie die we al meer dan 80 jaar overeind houden. Wij zijn trots én zuinig op onze ruim 70 medewerkers. Mensen die we zonder aarzeling naar iedere opdrachtgever en project kunnen sturen. Een historie, maar ook een toekomst vol met indrukwekkende projecten, opdrachtgevers en gebruikers.

06

Colours Schilderwerken
Diamantring 46, Eindhoven
Tel: 040-2411591
Jaren werkzaam: 28 jaar
1
werknemer

 Eindhoven
(+5km)

06

glaszetten
timmerwerk
behangen
kleuradvies

Extra informatie:
Even voorstellen COLOURS SCHILDERWERKEN is een modern vakbedrijf echt van deze tijd!, het bedrijf bestaat alweer enige jaren. De eigenaar/ondernemer is Ronnie Broekema, welke u altijd met raad en daad bij zal staan. Na het volgen van alle betreffende vakopleidingen tot uiteindelijk ondernemer schildersbedrijf, en opgedane praktijkervaringen bij verscheidene schildersbedrijven in en om Eindhoven, heb ik samen met mijn vrouw de stap genomen om het eigen bedrijf in 1995 te beginnen.

07

Acht Schilderwerk
Rijnstraat 2, Eindhoven
Tel: 06-53811129
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Eindhoven
(+5km)

07

glaszetten
behangen
kleuradvies

Extra informatie:
Acht Schilderwerk Eindhoven 25 jaar ervaring op het gebied van schilderwerken binnen en buiten, onderhoud, keimwerk en kleuradvies voor particulieren en bedrijven. Ook voor het kleine schilderwerk en texwerkzaamheden voor aanbouw, een deur en kozijnen kunt u bij Acht Schilderwerk in Eindhoven terecht.

08

Thijssen Schilders- en Glaszettersbedrijf
Park Forum 1029, Eindhoven
Tel: 040-2524856

 Eindhoven
(+6km)

08

glaszetten
timmerwerk
behangen
kleuradvies

Extra informatie:
Schilder -Wilt u van uw woning de buitenkant laten schilderen? -Wilt u van uw huis de binnenkant laten schilderen? -Moet het appartementencomplex waar u woont geschilderd worden? -Wilt u graag kleuradvies? Alle mogelijke schilderwerkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren zullen door ons vakkundig uitgevoerd worden.

09

C vd Boomen Schilder- en Onderhoudswerken
Heraultlaan 43, Eindhoven
Tel: 06 24751843
Jaren werkzaam: 23 jaar

 Eindhoven
(+6km)

09

glaszetten
timmerwerk
spuitwerk
stucen
behangen
kleuradvies

Extra informatie:
In Eindhoven en omgeving ziet u ons overal aan het werk. En dat is niet voor niets. In de tijd dat C.van den Boomen Schilder-& Onderhoudswerken nu bestaat hebben we bij honderden alle mogelijke werkzaamheden uit gevoerd. Was het vroeger vooral schilderen en behangen, tegenwoordig kunnen we de afwerking en het onderhoud van iedere woning volledig regelen. Spuitwerk, timmerwerk, stucwerk, duurzaam onderhoud, glasreparatie, noemt u maar op.

10

Jan van 't Hof Schilder- en Spuitwerken
Mirabelweg 72, Eindhoven
Tel: 040-2411495
Jaren werkzaam: 24 jaar
2
werknemers

 Eindhoven
(+5km)

10

glaszetten
spuitwerk
stucen
behangen
winterkorting
kleuradvies

Certificering / branche organisatie:
De Betere Schilder Organisatie

Extra informatie:
Jan van ’t Hof onderhoud al meer dan 50 jaar, particulier en zakelijk onroerend goed met kwaliteitsgarantie in de regio Eindhoven. -Wij werken met vakbekwame enthousiaste vaste medewerkers. -Wij leggen de lat telkens hoger door te werken met de nieuwste technieken. -Een efficiënte uitvoering van werkzaamheden staat bij ons voorop! -Onze offertes zijn altijd uitvoerig, helder en duidelijk.

11

Schilderbedrijf L. Raaijmakers
Tasconweg 2, Eindhoven
Tel: 06 21224999
Jaren werkzaam: 33 jaar
2
werknemers

 Eindhoven
(+5km)

11

glaszetten
timmerwerk
behangen
monumentale panden
kleuradvies

Extra informatie:
Schilderbedrijf L. Raaijmakers in Eindhoven is een in 1931 opgericht familiebedrijf welk van generatie op generatie overgegaan is. In de loop der jaren is het bedrijf uit Eindhoven gegroeid naar een bedrijf met de allermodernste middelen en met vakbekwaam personeel, hierdoor kunnen we meer individuele aandacht aan onze klanten kunnen besteden, zodat we garant kunnen staan voor vakwerk. Schilderbedrijf L.

12

Bartels schilderwerken
Schouwbroekseweg 44, Eindhoven
Tel: 040 - 2521523
Jaren werkzaam: 17 jaar

 Eindhoven
(+1km)

12

glaszetten
behangen
kleuradvies

Extra informatie:
Bartels schilderwerken uit Eindhoven Wij John en Rob Bartels zijn een eigen bedrijf gestart in Eindhoven Bartels schilderwerken in Eindhoven werkt zowel in de particuliere sector als voor bedrijven. Met 25 jaar ervaring staan wij garant voor kwaliteit, vakbekwaamheid en professionele afwerking. Voor al uw binnen- en buitenschilderwerken, texwerken, behangwerken, kleine houtrot reparaties, enz.

13

Caspar de Haan schildersbedrijf
Hastelweg 218, Eindhoven
Tel: 040 2501999

 Eindhoven
(+1km)

13

glaszetten
stucen
behangen
kleuradvies

Extra informatie:
Over ons Als je negen generaties lang bestaat, dan weet je hoe je aan de toekomst bouwt. Dag in, dag uit werken we bij Caspar de Haan met één doel voor ogen: vastgoed verduurzamen voor de generaties die volgen. De vraag is niet óf volledig duurzaam bezit mogelijk is, maar hoe we het samen met jou realiseren. Met slimme en mensgerichte keuzes in onderhoud en renovatie. Wij wachten niet af, we pakken aan.

14

Liebregts B.V. schilderwerken
Dillenburgstraat 26, Eindhoven
Tel: 040-2595454
Jaren werkzaam: 89 jaar
12
werknemers

 Eindhoven
(+1km)

14

glaszetten
stucen
behangen
kleuradvies

Extra informatie:
Liebregts Van huis uit gestart als puur schildersbedrijf, is Liebregts inmiddels uitgegroeid tot een multifunctioneel onderhoudsconcern dat vijf gespecialiseerde divisies omvat. Daardoor zijn we in staat onze klanten een complete oplossing aan te reiken voor elk onderhouds- of renovatie-probleem. Met als bijzonder voordeel dat die klanten in alle gevallen te maken hebben met slechts een aanspreekpunt binnen de Liebregts-organisatie.

15

Schildersbedrijf A. Bressers
George Orwelllaan 2, Eindhoven
Tel: 040 - 245 01 52
Jaren werkzaam: 27 jaar
2
werknemers

 Eindhoven
(+5km)

15

glaszetten
behangen
winterkorting
kleuradvies

Extra informatie:
Wie zijn wij? Schildersbedrijf Alex Bressers is een klein succesvol schildersbedrijf, dat zich voornamelijk bezig houdt met het onderhoud van woonhuizen en bedrijfspanden in en rondom Eindhoven. Wat doen wij? Door een jarenlange ervaring hebben wij ons op de volgende onderdelen gespecialiseerd en kunnen deze werkzaamheden voor u uitvoeren: ...

Veelgestelde vragen

Wat zijn de taken van een schildersbedrijf?


Een schildersbedrijf voorziet je woning van een nieuwe uitstraling. De hoofdtaak van een schilder is voornamelijk de verschillende oppervlakken in je woning van een nieuwe verflaag te voorzien.
Daarnaast behoren tot de taken het voorbereiden van de ondergrond, het geven van persoonlijk advies over verfsoorten en technieken en het onderhouden van het schilderwerk zodat het langer meegaat. De schilder kan zowel worden ingehuurd voor binnenschilderwerk als buitenschilderwerk.
Meer taken van een schildersbedrijf

Je kunt verwachten dat een schildersbedrijf een breed aanbod aan schilderwerk aan kan bieden. Zo kan de schilder allerlei ondergronden - zoals hout, kunststof en metaal - van een nieuwe verflaag voorzien. De schilder kan de muren sauzen of spuiten en daarnaast ook losse objecten zoals meubels schilderen. Als het schilderwerk beschadigd is kun je de schilder bellen voor een reparatie. De schilder maakt een inschatting van wat er moet worden gerepareerd. De schilder kan de verflaag bijwerken of eerst de oude verflaag verwijderen als dit nodig is. Heb je liever behang dan verf op je muur? Sommige schilders kunnen ook voor je behangen. Vraag de schilder wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Gespecialiseerde schildersbedrijven

Wat de schilder precies kan bieden is ook afhankelijk van waarin hij gespecialiseerd is. De binnenschilder is voornamelijk gespecialiseerd in het schilderen van de binnenmuren, het plafond, de kozijnen, de deuren en de trap. De buitenschilder kan de raamkozijnen en de deuren voor je schilderen, maar is daarnaast ook gespecialiseerd in het verven van de gevel, de schutting, de dakgoten en de schuur. Wil je tijdens de wintermaanden je woning aan de buitenkant laten schilderen? Het schilderen van de woning tijdens de wintermaanden behoort tot het takenpakket van de winderschilder.

Schilder vinden

Wil je meer informatie over de taken van een schilder? Wij raden aan om offertes op te vragen. Door meer informatie op te vragen kun je erachter komen welke taken een schilder wel en niet voor je kan uitvoeren. Hoe beter je een idee van de klus hebt, des te beter kan de schilder je advies geven. Vraag altijd offertes bij een aantal schilders op om hun taken en diensten te kunnen vergelijken.

Lees meer 

Wat kost een schildersbedrijf in Eindhoven?


De kosten van een schildersbedrijf in Eindhoven kunnen variëren. Je kunt uitgaan van een gemiddeld tarief van € 25 tot € 30 per m2 voor binnenschilderwerk of een uurtarief van gemiddeld € 30 tot €40.
Een buitenschilder rekent over het algemeen een hoger tarief. Je kunt rekenen op gemiddeld € 25 tot € 30 per m2 voor buitenschilderwerk of een uurtarief tussen de € 40 en €55.

De buitenschilder heeft vaak extra materialen nodig en duurdere verf die tegen alle weersomstandigheden bestand is. Dit zorgt ervoor dat de buitenschilder in Eindhoven een net iets hogere prijs rekent dan de binnenschilder.

Totale kosten

De totale kosten van schilderwerk variëren niet alleen door de uurprijs of vierkante meterprijs van de schilder, maar ook afhankelijk van wat voor soort klus het is. Het schilderen van de gehele woning kost uiteraard meer tijd dan het schilderen van alleen de badkamer. Gedetailleerd schilderwerk dat met de hand moet worden uitgevoerd kan veel tijd in beslag nemen. Het spuiten van grote oppervlakken daarentegen kan redelijk snel worden gedaan. De uurprijs hangt dus af van hoe snel de schilder te werk kan gaan. Daarnaast is de totaalprijs afhankelijk van wat voor verf de schilder gebruikt, hoeveel voorbereidend werk er nodig is en of er extra materialen zoals een steiger nodig zijn.

Offertes schilder Eindhoven

Het is belangrijk om altijd van tevoren te controleren of de schilder een prijs per vierkante meter of per uur rekent. In het geval van een uurtarief raden we aan om de schilder een inschatting te laten geven van het aantal uur dat hij nodig heeft. Door offertes bij verschillende schilders in Eindhoven op te vragen weet je precies wat de schilders kunnen bieden en hoeveel het schilderwerk ongeveer zal gaan kosten.

Lees meer 

Wat kost het om het buitenwerk te laten schilderen?


De prijzen om buitenwerk te laten schilderen variëren. Gemiddeld kun je ervan uitgaan dat de schilder tussen de € 35 en € 45 rekent per vierkante meter. Wanneer de buitenschilder een uurtarief hanteert komt dit gemiddeld uit op € 35 tot € 45 per uur.
Het totale bedrag van buitenschilderwerk varieert, afhankelijk van hoe groot je woning is. Buitenschilderwerk voor een appartement kost gemiddeld € 1200 en een tussenwoning kost zo’n € 1600.
Voor een hoekhuis of twee-onder-een-kap woning kun je gemiddeld € 3000 verwachten en voor een vrijstaand huis € 6000. Dit zijn uiteraard slechts gemiddelde prijzen. De werkelijke prijs voor buitenschilderwerk van jouw woning kun je overleggen met het schildersbedrijf.
Uurprijs of vierkante meter-prijs

Wanneer rekent de schildersbedrijf een uurprijs en wanneer rekent hij een vierkante meter-prijs? Dit hangt meestal af van om wat voor schilderwerk het gaat. Het schilderwerk dat makkelijk uit te voeren is, zoals spuitwerk, wordt vaak per m2 berekend. Het maakt dan niet uit hoe lang de schilder bezig is want je betaalt een vast bedrag voor het aantal meters. Bij schilderwerk dat meer gedetailleerd is zal de schilder meestal een uurtarief rekenen. De schilder werkt namelijk langzamer en moet meer oog voor details hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schilderen van de kozijnen.

Soms kan het ook verstandig zijn om een totaalprijs af te spreken met de schilder. Dit zou je bijvoorbeeld kunnen doen wanneer je de gehele woning wilt laten schilderen. Wanneer het om een grote hoeveelheid werk gaat kun je een goede prijsafspraak met het schildersbedrijf maken. De schilder kan je dan korting geven omdat het om een grote klus gaat. Dit is voor de schilder fijner werken dan dat hij bij veel verschillende huizen langs moet voor kleine klussen.

Om een goede prijs af te spreken met het schildersbedrijf is het belangrijk om zoveel mogelijk informatie van tevoren te geven. Om hoeveel vierkante meter gaat het? Wat wil je precies laten schilderen? Hoe meer informatie de schilder heeft, des te preciezer kan hij een offerte voor je opstellen met de prijs voor buitenschilderwerk.

Lees meer 

Wat kost het om het binnenwerk te laten schilderen?


De kosten van binnenschilderwerk zijn afhankelijk van de klus en het tarief van de schilder. Maar wat kun je ongeveer verwachten? Bij een uurtarief rekent de schilder gemiddeld € 30 tot € 40 per uur. Als de schilder een vierkante meterprijs rekent kun je gemiddeld € 30 tot € 40 per vierkante meter verwachten voor binnenschilderwerk.
Spuitwerk en sauswerk zijn gemakkelijk en snel uit te voeren voor de schilder.
Gemiddeld kost spuitwerk tussen de € 6 en € 15 per vierkante meter en sauswerk kost tussen de € 10 en € 20 euro per vierkante meter.
Uurprijs of vierkante meter-prijs binnenschilderwerk

Waarom rekenen binnenschilders soms een prijs per uur en soms per vierkante meter? Dit is afhankelijk van wat voor soort klus het is. Sommige schildersklussen kunnen snel worden uitgevoerd. Het spuiten of sauzen van de muren en het plafond bijvoorbeeld. De schilder zal dan meestal een prijs per vierkante meter afspreken. Voor klussen die meer tijd in beslag nemen zal de schilder liever een prijs per uur willen afspreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verven van de trap of van de kozijnen. Dit gaat om een klein aantal vierkante meters, maar het werk moet nauwkeurig worden uitgevoerd en neemt tijd in beslag.

Totaalprijs afspreken

De schilder zal vaak een prijs per uur of per meter willen rekenen. Maar wanneer het om grotere oppervlakken gaat kun je ook een totaalprijs afspreken met de binnenschilder. Omdat je de schilder meer werkt biedt zul je waarschijnlijk voordeligere prijsafspraken kunnen maken. Vraag de schilder naar de mogelijkheden en onderhandel over de totaalprijs voordat je akkoord met de offerte gaat.

Prijzen vergelijken

Wij raden aan om altijd de prijzen van verschillende schilders met elkaar te vergelijken. De prijzen lijken soms niet ver uit elkaar te liggen. Maar bij grotere klussen kunnen de aantallen al snel uiteen lopen. Stel je wilt vier muren en een plafond van in totaal 100 m2 laten schilderen. Bij een vierkante meter-prijs van € 30 kom je uit op € 300 in totaal, terwijl je bij een vierkante meter-prijs van € 40 uitkomt op een totaalprijs van € 400. Deze laatste prijs valt maar liefst 33% hoger uit. Dat geld kun je dus gemakkelijk besparen door een vergelijking te maken.

Lees meer 

Wat is het beste schildersbedrijf in Eindhoven?


Wie de beste schilder voor jouw klus in Eindhoven is hangt af van een aantal verschillende factoren en wat voor schilderwerk je zoekt. Over het algemeen kun je kijken naar de achtergrond en ervaring van de schilder.
Als de schilder veel ervaring heeft en gecertificeerd is kun je verwachten dat hij schilderwerk van hoge biedt. Daarnaast kun je ook naar de reviews kijken.
Je kunt online reviews zoeken of navragen bij vrienden en familie of ze ervaring hebben met het betreffende schildersbedrijf.
Gespecialiseerde schildersbedrijven

Het antwoord op de vraag wie de beste schilder in Eindhoven is hangt deels af van waar je naar op zoek bent. Sommige schilders bieden allerlei soorten schilderwerk aan terwijl andere schildersbedrijven gespecialiseerd zijn in een bepaald soort schilderwerk. Het kan zo zijn dat de beste binnenschilder niet per se het beste buitenschilderwerk levert. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar schilderwerk in de winter? Dan wil je weten wie de beste winterschilder is.

Om het beste schildersbedrijf te vinden kun je ook kijken naar de techniek die nodig is om het gewenste resultaat te krijgen. Moeten de muren gesaust of gespoten worden? Wil je dat de trap ook wordt geschilderd? En moet de verf van de kozijnen worden verwijderd en weer opnieuw worden aangebracht? Zoek een schilder die het beste bij jouw specifieke klus past.

Voordeligste schildersbedrijven Eindhoven

Uiteraard speelt de prijs ook mee in de keuze wie de beste schilder in Eindhoven is. Daarom is het verstandig om de prijzen van schildersbedrijven in Eindhoven met elkaar te vergelijken. Dit kun je doen door offertes bij verschillende schildersbedrijven op te vragen. Deze offertes kun je vervolgens naast elkaar leggen om zo te zien welk schildersbedrijf de voordeligste prijs biedt.

Wanneer laten schilderen?

Schilderwerk gaat helaas niet voor eeuwig mee. Op een gegeven moment zul je jouw woning opnieuw moeten laten schilderen. Bij binnenschilderwerk kun je ervan uitgaan dat dit eens in de 8 jaar moet worden uitgevoerd. De verf begint dan van de kozijnen te bladderen en er zullen vochtplekken op het plafond zichtbaar zijn. Sommige oppervlakken zullen zelfs nog vaker moeten worden geschilderd, zoals de trap omdat deze veelvuldig gebruikt wordt. Bij buitenschilderwerk kun je verwachten dat je elke 5 jaar een schildersbedrijf moet inhuren. Dit komt door wisselende weersomstandigheden waaraan het buitenschilderwerk wordt blootgesteld.

Kun je het schilderwerk uitstellen?

Wij krijgen vaak de vraag of je het schilderwerk langer uit kunt stellen. Dit is iets dat wij niet aanraden. Wanneer je het schilderwerk uitstelt zal het steeds minder de oppervlakten eronder beschermen. Wanneer de kozijnen bijvoorbeeld niet vaak genoeg worden geschilderd zijn ze niet beschermd en kan dit leiden tot houtrot. Wanneer dit het geval is zul je de gehele kozijnen moeten vervangen. Dit kost veel meer dan het laten overschilderen. Door op tijd je woning te laten schilderen voorkom je hogere kosten in de toekomst.

Controleer je schilderwerk
Om exact te weten wanneer je woning moet worden geschilderd kun je zelf eens in de 2 jaar je schilderwerk schoonmaken en controleren op beschadigingen. Het schoonmaken kun je eenvoudig doen met water en een doek. Controleer gelijk of er scheurtjes of blaasjes in het schilderwerk zichtbaar zijn of dat je mos- of algaanslag ziet. Controleer met name de hoeken en liggende vlakken. Kijk ook of er plekken zijn waarop de verf aan het loslaten is. Is het schilderwerk beschadigd? Neem dan contact op met een schildersbedrijf.

Onderhoudscontract afsluiten

Een onderhoudscontract is een ideale oplossing om er zeker van te zijn dat je schilderwerk altijd in een goede staat is. Je betaalt meestal een maandelijks bedrag en de schilder komt regelmatig langs om een kijkje te nemen. De schilder controleert of het schilderwerk nog in goede staat is en voert waar nodig reparaties uit. Met een onderhoudscontract kun je de levensduur van je schilderewerk verlengen omdat het altijd in een goede staat verkeerd. Je kunt vaak een onderhoudscontract afsluiten voor een vaste periode van bijvoorbeeld 5, 10 of 15 jaar.

Lees meer Schildersbedrijven Eindhoven

Schildersbedrijven in Eindhoven:

Schildersbedrijf diensten: Schildersbedrijven in Eindhoven bieden een breed scala aan diensten, waaronder binnen- en buitenschilderwerk, behangen, wandafwerking, houtrotreparatie, spuitwerk en kleuradvies. Sommige bedrijven kunnen ook aanvullende services aanbieden, zoals onderhoudsschilderwerk, renovatieschilderwerk en decoratieve schildertechnieken.

Ervaring en expertise: Veel schildersbedrijven in Eindhoven hebben ervaren schilders met expertise in verschillende soorten schilderwerk. Ze hebben kennis van de juiste technieken, materialen en kleurkeuzes om hoogwaardige resultaten te bereiken.

Certificering en kwaliteit: Betrouwbare schildersbedrijven streven naar kwaliteit en professionaliteit. Ze kunnen gecertificeerd zijn door brancheorganisaties zoals OnderhoudNL, wat aangeeft dat ze voldoen aan bepaalde kwaliteitsnormen en vakmanschap.

Referenties en recensies: Het is een goed idee om referenties van schildersbedrijven in Eindhoven te controleren en recensies van eerdere klanten te lezen. Dit kan je een idee geven van de kwaliteit van hun werk, betrouwbaarheid en klantenservice.

Offertes en prijsstelling: Het is gebruikelijk om offertes aan te vragen bij verschillende schildersbedrijven in Eindhoven om prijzen en diensten te vergelijken. De offerte moet details bevatten over het te schilderen oppervlak, de gebruikte materialen, de duur van het project en de totale kosten.

Garantie: Vraag naar de garantievoorwaarden van het schildersbedrijf. Veel professionele bedrijven bieden garanties op hun werk, zoals een bepaalde periode waarin eventuele gebreken kosteloos worden hersteld.

Lokale regelgeving: Houd rekening met eventuele lokale regelgeving met betrekking tot schilderwerk, zoals vergunningen of beperkingen met betrekking tot buitenschilderwerk in historische wijken.

TIPTip: Het is belangrijk om een betrouwbaar en professioneel schildersbedrijf te kiezen dat aan je specifieke behoeften voldoet. Neem de tijd om verschillende bedrijven te onderzoeken, offertes op te vragen en persoonlijk contact op te nemen om je wensen en verwachtingen te bespreken voordat je een definitieve keuze maakt.

Plaatsen in de buurt

×