logo
schildersbedrijf achtergrond
Zoek schildersbedrijf voorZoek schildersbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Delft


Schildersbedrijven in Delft

Vind een schildersbedrijf of schilder in Delft? Dan hoef je niet langer te zoeken. Wij bieden op deze website het meest complete overzicht van schildersbedrijven in Delft voor al jouw schilderwerk.
In ons bestand vind je schilders in Delft voor zowel schilderwerk binnen als buiten:
  • Bij binnenschilderwerk kun je denken aan het schilderen van de muren, maar ook het schilderen van de deuren en kozijnen. De schilder werkt met verschillende schildertechnieken, zoals sausen en spuiten. Wij raden aan om elke 7 tot 10 jaar het schilderwerk te laten uitvoeren door een professionele binnenschilder. De schilder kan je advies op maat geven over schilderwerk voor jouw woning.
  • Bij buitenschilderwerk kun je denken aan het laten schilderen van de kozijnen en de dakkapel door een schilder. Wij raden aan om het schilderwerk buiten vaker te laten uitvoeren. Idealiter is dit elke 4 tot 5 jaar, omdat dit schilderwerk sneller wordt aangetast door het klimaat. Houdt er rekening mee dat het schilderwerk buiten meer kan kosten doordat de schilder vaak een steiger mee moet nemen en speciale verf moet gebruiken. De buitenschilder kan je hierover advies geven.
  • Je kunt via onze website gemakkelijk schilders in de omgeving Delft vinden. En je hoeft niet zelf te zoeken. Je kunt eenvoudig via ons offerteformulier laten weten naar wat voor schilderwerk je op zoek bent. Wij zetten je wensen uit bij een aantal schilders in Delft, die je vervolgens hun offertes met prijsopgaven doorsturen. Je kunt de offertes van de diverse schilders in Delft zelf vergelijken en schilderwerk met de beste prijs kiezen.
Lees meer
 
 
Schildersbedrijf
Plaats
01

Leertouwer Schilders BV
Vulcanusweg 269, Delft
Tel: 015-2561880
Jaren werkzaam: 10 jaar
15
werknemers

 Delft
(+2km)

01

glaszetten
timmerwerk
spuitwerk
behangen
monumentale panden
winterkorting
kleuradvies

Certificering / branche organisatie:
OnderhoudNL VCA* Overig AF erkend VvE Belang

Extra informatie:
Leertouwer Schilders BV Delft Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf uit Delft in onderhoudsschilderwerk. Het realiseren van de afgesproken kwaliteit, het waarmaken van de overeengekomen planning en het nakomen van de gemaakte afspraken zijn de punten waarmee wij ons graag identificeren. Middels het inzetten van opgeleide vakmensen en kwaliteitsverf staat het leveren van duurzaam kwaliteitswerk bij ons voorop.

02

Richard Slingerland Schildersbedrijf
Oostsingel 105, Delft
Tel: 015-2124938
Jaren werkzaam: 22 jaar
1
werknemer

 Delft
(+2km)

02

glaszetten
behangen
winterkorting
kleuradvies

Extra informatie:
Richard Slingerland Schildersbedrijf te Delft Richard Slingerland Schildersbedrijf is een jong bedrijf uit Delft met ruime ervaring in de Delftse binnenstad en omgeving, waarvan 10 jaar zelfstandig die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. We verstrekken onze klanten vakkundig en gratis adviezen en geven desgewenst vooraf vrijblijvend een offerte. -Schilderwerk / vakmanschap voor de particuliere en de zakelijke sector.

03

J J Gieze Schilderwerk
Brasserskade 48, Delft
Tel: 06-24606967
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Delft
(+2km)

03

glaszetten
behangen
monumentale panden
kleuradvies

Extra informatie:
Het schildersbedrijf J J Gieze Schilderwerk uit Delft staat voor u klaar! De schilder uit Delft voert voornamelijk onderhoud en renovatie schilderwerkzaamheden uit. Bent u woonachtig in Delft en omgeving (met name Den Hoorn, Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker, Rijswijk en Ypenburg) en heeft uw woning of bedrijf behoefte aan een frisse schilderbeurt? Voelt u zich dan vooral vrij contact op te nemen met de schilder voor een vrijblijvende offerte met professioneel advies.

04

Schildersbedrijf van Eijk en Zn.
Wilhelminalaan 137, Delft
Tel: 015-2616424
Jaren werkzaam: >100 jaar
1
werknemer

 Delft
(+3km)

04

glaszetten
behangen
kleuradvies

Extra informatie:
Sinds 1921 is schildersbedrijf J. van Eijk en Zn uit Delft in de Delftse binnenstad een begrip. Door de jaren heen heeft ons bedrijf de kennis en de vaardigheden opgedaan om ook de historische panden, zowel van binnen en van buiten, weer te laten schitteren. Voor al uw onderhoudsschilderwerk, in en om uw huis, bent u bij ons aan het goede adres. Naast deze werkzaamheden kunnen we ook uw ornamenten plafond weer in oude glorie herstellen.

05

Schildersbedrijf D. de Boer & Zoon
Buitenwatersloot 268, Delft
Tel: 015-2159784
Jaren werkzaam: 65 jaar
2
werknemers

 Delft
(+1km)

05

glaszetten
behangen
kleuradvies

Extra informatie:
Welkom bij Schildersbedrijf D. de Boer & Zoon te Delft Is uw huis of bedrijfspand toe aan een fris, nieuw gezicht? Van binnen of van buiten, denk dan aan de schilder, want zowel in de zomer als in de winter haalt u het maximale uit ons vakmanschap. De schilder adviseert u over de opdracht en voert het werk professioneel uit. Op onze website vindt u informatie over ons bedrijf uit Delft en wat wij als schilder allemaal voor u kunnen betekenen.

06

Schilder & Onderhoudsbedrijf “De Kleine Klusser”
Rabatstraat 8, Delft
Tel: 015-2621314
Jaren werkzaam: 16 jaar
1
werknemer

 Delft
(+3km)

06

glaszetten
timmerwerk
stucen
behangen
kleuradvies

Extra informatie:
Mijn naam is Richard Schackmann en ben woonachtig in Delft. Al 25 jaar ben ik werkzaam als schilder. 20 jaar voor een werkgever, en sinds 2007 heb ik mijn eigen bedrijfje opgezet in Delft. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit schilderen zowel binnen als buiten. Sinds de 5 jaar dat ik voor mijzelf werkzaam ben heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid met: Het monteren van: Keukens,badkamers en meubelen als bouwpakket.

07

Schildersbedrijf Wubben & Zn.
Neringstraat 13, Delft
Tel: 015-2610523

 Delft
(+1km)

07

glaszetten
behangen
winterkorting
kleuradvies

Extra informatie:
Schildersbedrijf Fa. Wubben & zoon is een erkend schilders- en onderhoudsbedrijf uit Delft. Al 45 jaar staan wij voor u klaar om uw huis of bedrijfsgebouw er perfect uit te laten zien. Schildersbedrijf Fa. Wubben & zoon staat voor schilderwerk, wandafwerking, houtrot-herstel, betonreparatie, stukadoorswerk en bouwkundig werk. Hans Wubben werkt samen met zijn zoon Johan. Ze zijn en blijven kleinschalig om de klanten de beste service te bieden.

08

John van Scheijndel Schilderwerken V.O.F.
De Kringloop 64, Delft
Tel: 015 2130740
Jaren werkzaam: 31 jaar
1
werknemer

 Delft
(+2km)

08

timmerwerk
spuitwerk
monumentale panden
kleuradvies

Extra informatie:
J. van Scheijndel Schilderwerken is een klantgericht bedrijf dat reeds méér dan 25 jaar gevestigd is in de historische plaats Delft. Ruime ervaring doet klanten beseffen dat hun eigendom in goede handen is want: kwaliteit en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel! Groot- of kleinschalig onderhoud, al uw schilderwerk wordt door ons met de grootst mogelijke zorg verricht.

09

M.Ekelmans B.V.
Gebbenlaan 75, Delft
Tel: 06 40 83 75 83
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Delft
(+3km)

09

timmerwerk
stucen

Extra informatie:
Bouwbedrijf M.Ekelmans B.V. M.Ekelmans B.V. is opgericht door Mike Ekelmans. Het bedrijf is allround ingesteld, dat bouwprojecten uitvoert op het gebied van nieuwbouw, aanbouw en verbouw voor de particuliere en zakelijke markt. WERKWIJZE Ons team van professionals verzorgt uw project van begin tot eind.

10

Schildersbedrijf J.W.J. van Buuren
Adelaarsingel 18, Delft

 Delft
(+3km)

10

behangen

Extra informatie:
Jaap van Buuren, klassiek opgeleid vakschilder, door Sikkens erkend. 25 jaar ervaring binnen Zuid-Holland in een grote cirkel rondom Delft.Als vakschilder heb ik vele panden van buiten en binnen in onderhoud, en aan mooie restauratie projecten mogen werken.

11

De Timmerschilder - Schilderen Reparatie en Onderhoud
Koekamp 82, Delft
Tel: 06 300 99 465
Jaren werkzaam: 9 jaar
1
werknemer

 Delft
(+3km)

11

Extra informatie:
Schilderwerk De Timmerschilder heeft jarenlange ervaring met binnen- en buitenschilderwerk. De Timmerschilder gaat niet voor het snelle schilderwerk, maar voor een degelijk resultaat. Alleen dan is een solide uitstraling en jarenlange kwaliteit gegarandeerd. De Timmerschilder voert de volgende schilderwerkzaamheden uit: -Schilderwerk aan huis, woning, kantoor, winkel -Kozijnen binnen en buiten -Boeiborden, dakgoten en windveren -Deuren, binnen en buiten -Serres, bergingen, schuurtjes.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de taken van een schildersbedrijf?


Een schildersbedrijf voorziet je woning van een nieuwe uitstraling. De hoofdtaak van een schilder is voornamelijk de verschillende oppervlakken in je woning van een nieuwe verflaag te voorzien.
Daarnaast behoren tot de taken het voorbereiden van de ondergrond, het geven van persoonlijk advies over verfsoorten en technieken en het onderhouden van het schilderwerk zodat het langer meegaat. De schilder kan zowel worden ingehuurd voor binnenschilderwerk als buitenschilderwerk.
Meer taken van een schildersbedrijf

Je kunt verwachten dat een schildersbedrijf een breed aanbod aan schilderwerk aan kan bieden. Zo kan de schilder allerlei ondergronden - zoals hout, kunststof en metaal - van een nieuwe verflaag voorzien. De schilder kan de muren sauzen of spuiten en daarnaast ook losse objecten zoals meubels schilderen. Als het schilderwerk beschadigd is kun je de schilder bellen voor een reparatie. De schilder maakt een inschatting van wat er moet worden gerepareerd. De schilder kan de verflaag bijwerken of eerst de oude verflaag verwijderen als dit nodig is. Heb je liever behang dan verf op je muur? Sommige schilders kunnen ook voor je behangen. Vraag de schilder wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Gespecialiseerde schildersbedrijven

Wat de schilder precies kan bieden is ook afhankelijk van waarin hij gespecialiseerd is. De binnenschilder is voornamelijk gespecialiseerd in het schilderen van de binnenmuren, het plafond, de kozijnen, de deuren en de trap. De buitenschilder kan de raamkozijnen en de deuren voor je schilderen, maar is daarnaast ook gespecialiseerd in het verven van de gevel, de schutting, de dakgoten en de schuur. Wil je tijdens de wintermaanden je woning aan de buitenkant laten schilderen? Het schilderen van de woning tijdens de wintermaanden behoort tot het takenpakket van de winderschilder.

Schilder vinden

Wil je meer informatie over de taken van een schilder? Wij raden aan om offertes op te vragen. Door meer informatie op te vragen kun je erachter komen welke taken een schilder wel en niet voor je kan uitvoeren. Hoe beter je een idee van de klus hebt, des te beter kan de schilder je advies geven. Vraag altijd offertes bij een aantal schilders op om hun taken en diensten te kunnen vergelijken.

Lees meer 

Wat kost een schildersbedrijf in Delft?


De kosten van een schildersbedrijf in Delft kunnen variëren. Je kunt uitgaan van een gemiddeld tarief van € 25 tot € 30 per m2 voor binnenschilderwerk of een uurtarief van gemiddeld € 30 tot €40.
Een buitenschilder rekent over het algemeen een hoger tarief. Je kunt rekenen op gemiddeld € 25 tot € 30 per m2 voor buitenschilderwerk of een uurtarief tussen de € 40 en €55.

De buitenschilder heeft vaak extra materialen nodig en duurdere verf die tegen alle weersomstandigheden bestand is. Dit zorgt ervoor dat de buitenschilder in Delft een net iets hogere prijs rekent dan de binnenschilder.

Totale kosten

De totale kosten van schilderwerk variëren niet alleen door de uurprijs of vierkante meterprijs van de schilder, maar ook afhankelijk van wat voor soort klus het is. Het schilderen van de gehele woning kost uiteraard meer tijd dan het schilderen van alleen de badkamer. Gedetailleerd schilderwerk dat met de hand moet worden uitgevoerd kan veel tijd in beslag nemen. Het spuiten van grote oppervlakken daarentegen kan redelijk snel worden gedaan. De uurprijs hangt dus af van hoe snel de schilder te werk kan gaan. Daarnaast is de totaalprijs afhankelijk van wat voor verf de schilder gebruikt, hoeveel voorbereidend werk er nodig is en of er extra materialen zoals een steiger nodig zijn.

Offertes schilder Delft

Het is belangrijk om altijd van tevoren te controleren of de schilder een prijs per vierkante meter of per uur rekent. In het geval van een uurtarief raden we aan om de schilder een inschatting te laten geven van het aantal uur dat hij nodig heeft. Door offertes bij verschillende schilders in Delft op te vragen weet je precies wat de schilders kunnen bieden en hoeveel het schilderwerk ongeveer zal gaan kosten.

Lees meer 

Wat kost het om het buitenwerk te laten schilderen?


De prijzen om buitenwerk te laten schilderen variëren. Gemiddeld kun je ervan uitgaan dat de schilder tussen de € 35 en € 45 rekent per vierkante meter. Wanneer de buitenschilder een uurtarief hanteert komt dit gemiddeld uit op € 35 tot € 45 per uur.
Het totale bedrag van buitenschilderwerk varieert, afhankelijk van hoe groot je woning is. Buitenschilderwerk voor een appartement kost gemiddeld € 1200 en een tussenwoning kost zo’n € 1600.
Voor een hoekhuis of twee-onder-een-kap woning kun je gemiddeld € 3000 verwachten en voor een vrijstaand huis € 6000. Dit zijn uiteraard slechts gemiddelde prijzen. De werkelijke prijs voor buitenschilderwerk van jouw woning kun je overleggen met het schildersbedrijf.
Uurprijs of vierkante meter-prijs

Wanneer rekent de schildersbedrijf een uurprijs en wanneer rekent hij een vierkante meter-prijs? Dit hangt meestal af van om wat voor schilderwerk het gaat. Het schilderwerk dat makkelijk uit te voeren is, zoals spuitwerk, wordt vaak per m2 berekend. Het maakt dan niet uit hoe lang de schilder bezig is want je betaalt een vast bedrag voor het aantal meters. Bij schilderwerk dat meer gedetailleerd is zal de schilder meestal een uurtarief rekenen. De schilder werkt namelijk langzamer en moet meer oog voor details hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schilderen van de kozijnen.

Soms kan het ook verstandig zijn om een totaalprijs af te spreken met de schilder. Dit zou je bijvoorbeeld kunnen doen wanneer je de gehele woning wilt laten schilderen. Wanneer het om een grote hoeveelheid werk gaat kun je een goede prijsafspraak met het schildersbedrijf maken. De schilder kan je dan korting geven omdat het om een grote klus gaat. Dit is voor de schilder fijner werken dan dat hij bij veel verschillende huizen langs moet voor kleine klussen.

Om een goede prijs af te spreken met het schildersbedrijf is het belangrijk om zoveel mogelijk informatie van tevoren te geven. Om hoeveel vierkante meter gaat het? Wat wil je precies laten schilderen? Hoe meer informatie de schilder heeft, des te preciezer kan hij een offerte voor je opstellen met de prijs voor buitenschilderwerk.

Lees meer 

Wat kost het om het binnenwerk te laten schilderen?


De kosten van binnenschilderwerk zijn afhankelijk van de klus en het tarief van de schilder. Maar wat kun je ongeveer verwachten? Bij een uurtarief rekent de schilder gemiddeld € 30 tot € 40 per uur. Als de schilder een vierkante meterprijs rekent kun je gemiddeld € 30 tot € 40 per vierkante meter verwachten voor binnenschilderwerk.
Spuitwerk en sauswerk zijn gemakkelijk en snel uit te voeren voor de schilder.
Gemiddeld kost spuitwerk tussen de € 6 en € 15 per vierkante meter en sauswerk kost tussen de € 10 en € 20 euro per vierkante meter.
Uurprijs of vierkante meter-prijs binnenschilderwerk

Waarom rekenen binnenschilders soms een prijs per uur en soms per vierkante meter? Dit is afhankelijk van wat voor soort klus het is. Sommige schildersklussen kunnen snel worden uitgevoerd. Het spuiten of sauzen van de muren en het plafond bijvoorbeeld. De schilder zal dan meestal een prijs per vierkante meter afspreken. Voor klussen die meer tijd in beslag nemen zal de schilder liever een prijs per uur willen afspreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verven van de trap of van de kozijnen. Dit gaat om een klein aantal vierkante meters, maar het werk moet nauwkeurig worden uitgevoerd en neemt tijd in beslag.

Totaalprijs afspreken

De schilder zal vaak een prijs per uur of per meter willen rekenen. Maar wanneer het om grotere oppervlakken gaat kun je ook een totaalprijs afspreken met de binnenschilder. Omdat je de schilder meer werkt biedt zul je waarschijnlijk voordeligere prijsafspraken kunnen maken. Vraag de schilder naar de mogelijkheden en onderhandel over de totaalprijs voordat je akkoord met de offerte gaat.

Prijzen vergelijken

Wij raden aan om altijd de prijzen van verschillende schilders met elkaar te vergelijken. De prijzen lijken soms niet ver uit elkaar te liggen. Maar bij grotere klussen kunnen de aantallen al snel uiteen lopen. Stel je wilt vier muren en een plafond van in totaal 100 m2 laten schilderen. Bij een vierkante meter-prijs van € 30 kom je uit op € 300 in totaal, terwijl je bij een vierkante meter-prijs van € 40 uitkomt op een totaalprijs van € 400. Deze laatste prijs valt maar liefst 33% hoger uit. Dat geld kun je dus gemakkelijk besparen door een vergelijking te maken.

Lees meer 

Wat is het beste schildersbedrijf in Delft?


Wie de beste schilder voor jouw klus in Delft is hangt af van een aantal verschillende factoren en wat voor schilderwerk je zoekt. Over het algemeen kun je kijken naar de achtergrond en ervaring van de schilder.
Als de schilder veel ervaring heeft en gecertificeerd is kun je verwachten dat hij schilderwerk van hoge biedt. Daarnaast kun je ook naar de reviews kijken.
Je kunt online reviews zoeken of navragen bij vrienden en familie of ze ervaring hebben met het betreffende schildersbedrijf.
Gespecialiseerde schildersbedrijven

Het antwoord op de vraag wie de beste schilder in Delft is hangt deels af van waar je naar op zoek bent. Sommige schilders bieden allerlei soorten schilderwerk aan terwijl andere schildersbedrijven gespecialiseerd zijn in een bepaald soort schilderwerk. Het kan zo zijn dat de beste binnenschilder niet per se het beste buitenschilderwerk levert. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar schilderwerk in de winter? Dan wil je weten wie de beste winterschilder is.

Om het beste schildersbedrijf te vinden kun je ook kijken naar de techniek die nodig is om het gewenste resultaat te krijgen. Moeten de muren gesaust of gespoten worden? Wil je dat de trap ook wordt geschilderd? En moet de verf van de kozijnen worden verwijderd en weer opnieuw worden aangebracht? Zoek een schilder die het beste bij jouw specifieke klus past.

Voordeligste schildersbedrijven Delft

Uiteraard speelt de prijs ook mee in de keuze wie de beste schilder in Delft is. Daarom is het verstandig om de prijzen van schildersbedrijven in Delft met elkaar te vergelijken. Dit kun je doen door offertes bij verschillende schildersbedrijven op te vragen. Deze offertes kun je vervolgens naast elkaar leggen om zo te zien welk schildersbedrijf de voordeligste prijs biedt.

Wanneer laten schilderen?

Schilderwerk gaat helaas niet voor eeuwig mee. Op een gegeven moment zul je jouw woning opnieuw moeten laten schilderen. Bij binnenschilderwerk kun je ervan uitgaan dat dit eens in de 8 jaar moet worden uitgevoerd. De verf begint dan van de kozijnen te bladderen en er zullen vochtplekken op het plafond zichtbaar zijn. Sommige oppervlakken zullen zelfs nog vaker moeten worden geschilderd, zoals de trap omdat deze veelvuldig gebruikt wordt. Bij buitenschilderwerk kun je verwachten dat je elke 5 jaar een schildersbedrijf moet inhuren. Dit komt door wisselende weersomstandigheden waaraan het buitenschilderwerk wordt blootgesteld.

Kun je het schilderwerk uitstellen?

Wij krijgen vaak de vraag of je het schilderwerk langer uit kunt stellen. Dit is iets dat wij niet aanraden. Wanneer je het schilderwerk uitstelt zal het steeds minder de oppervlakten eronder beschermen. Wanneer de kozijnen bijvoorbeeld niet vaak genoeg worden geschilderd zijn ze niet beschermd en kan dit leiden tot houtrot. Wanneer dit het geval is zul je de gehele kozijnen moeten vervangen. Dit kost veel meer dan het laten overschilderen. Door op tijd je woning te laten schilderen voorkom je hogere kosten in de toekomst.

Controleer je schilderwerk
Om exact te weten wanneer je woning moet worden geschilderd kun je zelf eens in de 2 jaar je schilderwerk schoonmaken en controleren op beschadigingen. Het schoonmaken kun je eenvoudig doen met water en een doek. Controleer gelijk of er scheurtjes of blaasjes in het schilderwerk zichtbaar zijn of dat je mos- of algaanslag ziet. Controleer met name de hoeken en liggende vlakken. Kijk ook of er plekken zijn waarop de verf aan het loslaten is. Is het schilderwerk beschadigd? Neem dan contact op met een schildersbedrijf.

Onderhoudscontract afsluiten

Een onderhoudscontract is een ideale oplossing om er zeker van te zijn dat je schilderwerk altijd in een goede staat is. Je betaalt meestal een maandelijks bedrag en de schilder komt regelmatig langs om een kijkje te nemen. De schilder controleert of het schilderwerk nog in goede staat is en voert waar nodig reparaties uit. Met een onderhoudscontract kun je de levensduur van je schilderewerk verlengen omdat het altijd in een goede staat verkeerd. Je kunt vaak een onderhoudscontract afsluiten voor een vaste periode van bijvoorbeeld 5, 10 of 15 jaar.

Lees meer Schildersbedrijven Delft

Delft is een stad in Zuid-Holland, Nederland, en er zijn verschillende schildersbedrijven actief in het gebied. Deze bedrijven bieden een breed scala aan schilderdiensten aan, zoals binnen- en buitenschilderwerk, behangen, decoratieve schildertechnieken, wandafwerking en renovatie.

Bij het kiezen van een schildersbedrijf in Delft, zijn er een aantal factoren waar je rekening mee kunt houden:

Ervaring en expertise: Controleer de ervaring en expertise van het schildersbedrijf. Vraag naar referenties en bekijk mogelijk hun portfolio om een idee te krijgen van de kwaliteit van hun werk. Kijk ook of ze ervaring hebben met het soort project waar je naar op zoek bent, zoals historisch panden of speciale schildertechnieken.

Certificeringen en lidmaatschappen: Controleer of het schildersbedrijf gecertificeerd is en/of lid is van brancheverenigingen zoals OnderhoudNL. Deze certificeringen en lidmaatschappen geven vaak aan dat het bedrijf voldoet aan bepaalde kwaliteitsnormen en professionele standaarden.

Verzekeringen en garanties: Zorg ervoor dat het schildersbedrijf verzekerd is voor eventuele schade die tijdens het schilderproces kan optreden. Vraag ook naar de garantie die zij bieden op het geleverde werk.

Offertes en prijzen: Vraag offertes aan bij verschillende schildersbedrijven en vergelijk de prijzen. Let op dat de prijs niet het enige criterium is om een keuze te maken. Kijk ook naar de kwaliteit van het werk, de materialen die ze gebruiken en eventuele extra services die ze aanbieden.

Klantbeoordelingen: Bekijk online beoordelingen en feedback van eerdere klanten om een beter beeld te krijgen van de reputatie van het schildersbedrijf. Dit kan je helpen om een geïnformeerde beslissing te nemen.

Daarnaast kun je contact opnemen met lokale brancheverenigingen zoals OnderhoudNL of de Schildersvakopleiding Delft voor meer informatie over erkende schildersbedrijven in Delft. Deze organisaties hebben vaak lijsten van professionele en betrouwbare schildersbedrijven.

Het is altijd aan te raden om persoonlijk contact op te nemen met verschillende schildersbedrijven, je wensen te bespreken en gedetailleerde offertes aan te vragen. Op die manier kun je een weloverwogen keuze maken op basis van je specifieke behoeften en budget.

Plaatsen in de buurt

×