logo
schildersbedrijf achtergrond
Zoek schildersbedrijf voorZoek schildersbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Utrecht > Baarn


Schildersbedrijven in Baarn

Vind een schildersbedrijf of schilder in Baarn? Dan hoef je niet langer te zoeken. Wij bieden op deze website het meest complete overzicht van schildersbedrijven in Baarn voor al jouw schilderwerk.
In ons bestand vind je schilders in Baarn voor zowel schilderwerk binnen als buiten:
  • Bij binnenschilderwerk kun je denken aan het schilderen van de muren, maar ook het schilderen van de deuren en kozijnen. De schilder werkt met verschillende schildertechnieken, zoals sausen en spuiten. Wij raden aan om elke 7 tot 10 jaar het schilderwerk te laten uitvoeren door een professionele binnenschilder. De schilder kan je advies op maat geven over schilderwerk voor jouw woning.
  • Bij buitenschilderwerk kun je denken aan het laten schilderen van de kozijnen en de dakkapel door een schilder. Wij raden aan om het schilderwerk buiten vaker te laten uitvoeren. Idealiter is dit elke 4 tot 5 jaar, omdat dit schilderwerk sneller wordt aangetast door het klimaat. Houdt er rekening mee dat het schilderwerk buiten meer kan kosten doordat de schilder vaak een steiger mee moet nemen en speciale verf moet gebruiken. De buitenschilder kan je hierover advies geven.
  • Je kunt via onze website gemakkelijk schilders in de omgeving Baarn vinden. En je hoeft niet zelf te zoeken. Je kunt eenvoudig via ons offerteformulier laten weten naar wat voor schilderwerk je op zoek bent. Wij zetten je wensen uit bij een aantal schilders in Baarn, die je vervolgens hun offertes met prijsopgaven doorsturen. Je kunt de offertes van de diverse schilders in Baarn zelf vergelijken en schilderwerk met de beste prijs kiezen.
Lees meer
 
 
Schildersbedrijf
Plaats
01

Niels Rutgers Schildersbedrijf
Sophialaan 56, Baarn
Tel: 035-5411262
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Baarn
(+1km)

01

glaszetten
behangen
kleuradvies

Extra informatie:
Niels Rutgers Schildersbedrijf uit Baarn is sinds Januari 2005 gestart als eenmanszaak en sindsdien werkzaam in Baarn en de omliggende regio. In de afgelopen jaren is er een gevarieërde klantenkring ontstaan. Van particulier tot zakelijk en van grote projecten tot kleinere klussen Vakmanschap,klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid en staan hierbij centraal.

02

Schildersbedrijf ter Rele VOF
Rembrandtlaan 19, Baarn
Tel: 035-5420118
Jaren werkzaam: 33 jaar
1
werknemer

 Baarn
(+1km)

02

glaszetten
behangen
kleuradvies

Certificering / branche organisatie:
Overig AF-erkend

Extra informatie:
Schildersbedrijf ter Rele VOF te Baarn U bent beland bij Schildersbedrijf ter Rele VOF in Baarn Wij zijn een erkend schilders, glas en wandafwerkingsbedrijf. Het schilderwerk wordt door professionele meesterschilders uitgevoerd met gebruik van hoogwaardige verfproducten en materialen. Onze werkzaamheden richten zich op particulieren, bedrijven en instellingen. Schildersbedrijf ter Rele VOF in Baarn is AF-erkend en u kunt bij ons ook terecht voor het huisschilderplan.

03

Terrele schildersbedrijf
Rembrandtlaan 19, Baarn
Tel: (035) 5420118
Jaren werkzaam: 33 jaar
1
werknemer

 Baarn
(+1km)

03

glaszetten
behangen
kleuradvies

Extra informatie:
Wilt U uw huis of bedrijfspand laten schilderen? Dan bent U bij Terrele schildersbedrijf te Soest aan het goede adres. Wij zijn al 15 jaar gespecialiseerd in al het voorkomende schilderwerk. Terrele schildersbedrijf te Soest schildert elk soort ondergrond van hout tot steen. Terrele schildersbedrijf te Soest kan het eenmalig doen of een meer jarenplanning. Binnen schilderen wij met watergedragen verf zodat U minder last van de reuk heeft en wij minder schadelijke stoffen binnen krijgen.

04

Timmer Baarn Schilderwerken
Baarnsche Dijk 6A5, Baarn
Tel: (035) 541 85 84
Jaren werkzaam: 11 jaar
2
werknemers

 Baarn
(+2km)

04

glaszetten
timmerwerk
behangen
kleuradvies

Extra informatie:
TIMMER BAARN: 50 JAAR HET SYNONIEM VOOR VAKMANSCHAP De bouw- en onderhoudsector is in deze periode in beweging. Het opzetten van nieuwe (bouw)projecten neemt af, maar daar staat tegenover dat de vraag naar totaalonderhoud sterk toeneemt. Ook daarin is Timmer Baarn Schilderwerken uit Baarn bij uitstek gekwalificeerd. Naast Timmer Baarn Schilderwerken te Baarn, sind 1960 uw betrouwbare en vakkundige partner voor schilderwerken, is sinds 2008 ook Timmer Baarn Bouw & Onderhoud actief.

05

Schildersbedrijf Van der Horst
Nachtegaallaan 43, Baarn
Tel: 035 541 5650
Jaren werkzaam: 74 jaar
2
werknemers

 Baarn
(+1km)

05

glaszetten
behangen
winterkorting
kleuradvies

Extra informatie:
Bedrijf Schildersbedrijf van der Horst bestaat sinds 1936 en is altijd in Baarn gevestigd geweest. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door de derde generatie. De belangrijkste markt waar wij ons op richten is die van het particuliere onderhoud. De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit schilderen, houtrot sanering, glaszetten en wandafwerking. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden is een duurzaam eindresultaat het uitgangspunt.

06

Schildersbedrijf Schalkers
van Kinsbergenlaan 13, Baarn
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Baarn
(+1km)

06

Extra informatie:
Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk in de particuliere en zakelijke markt.

07

Uw Gooische Schilder B.V.
Hermesweg 36, Baarn
Tel: 0653211543
Jaren werkzaam: 3 jaar
5
werknemers

 Baarn
(+3km)

07

Extra informatie:
Het uitvoeren van schilder- en onderhoudswerkzaamheden.

08

Anton, de Meesterschilder
Eikenweg 6, Baarn
Jaren werkzaam: 22 jaar
2
werknemers

 Baarn
(+1km)

08

09

ADV Vastgoedonderhoud B.V.
Hermesweg 36, Baarn
Tel: 0854894929
Jaren werkzaam: 7 jaar
10
werknemers

 Baarn
(+3km)

09

Extra informatie:
Het uitvoeren van schilder- en onderhoudswerkzaamheden

10

Kooijman Schilderwerken
Prof. Buyslaan 43, Baarn
Tel: 0648449794
Jaren werkzaam: 11 jaar
1
werknemer

 Baarn
(+2km)

10

11

Schildersbedrijf Bas Ravenhorst Meesterschilder
Sparrenlaan 27, Baarn
Tel: 0622288970
Jaren werkzaam: 25 jaar
1
werknemer

 Baarn
(+1km)

11

Extra informatie:
Schilderwerkzaamheden binnen en buiten, glasplaatsen en wandafwerking

12

Schildersbedrijf Hordijk Meester Schilder
Breitnerstraat 8, Baarn
Jaren werkzaam: 63 jaar
1
werknemer

 Baarn
(+1km)

12

13

Huisstede Schilderwerken
Maatkampweg 34, Baarn
Jaren werkzaam: 8 jaar
1
werknemer

 Baarn
(+2km)

13

14

Schildersbedrijf Isaac
Anthony van Dijcklaan 44, Baarn
Jaren werkzaam: 9 jaar
1
werknemer

 Baarn
(+1km)

14

Extra informatie:
Schilderwerk, onderhouden van schilderwerk en kleine renovaties in en rondom het huis.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de taken van een schildersbedrijf?


Een schildersbedrijf voorziet je woning van een nieuwe uitstraling. De hoofdtaak van een schilder is voornamelijk de verschillende oppervlakken in je woning van een nieuwe verflaag te voorzien.
Daarnaast behoren tot de taken het voorbereiden van de ondergrond, het geven van persoonlijk advies over verfsoorten en technieken en het onderhouden van het schilderwerk zodat het langer meegaat. De schilder kan zowel worden ingehuurd voor binnenschilderwerk als buitenschilderwerk.
Meer taken van een schildersbedrijf

Je kunt verwachten dat een schildersbedrijf een breed aanbod aan schilderwerk aan kan bieden. Zo kan de schilder allerlei ondergronden - zoals hout, kunststof en metaal - van een nieuwe verflaag voorzien. De schilder kan de muren sauzen of spuiten en daarnaast ook losse objecten zoals meubels schilderen. Als het schilderwerk beschadigd is kun je de schilder bellen voor een reparatie. De schilder maakt een inschatting van wat er moet worden gerepareerd. De schilder kan de verflaag bijwerken of eerst de oude verflaag verwijderen als dit nodig is. Heb je liever behang dan verf op je muur? Sommige schilders kunnen ook voor je behangen. Vraag de schilder wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Gespecialiseerde schildersbedrijven

Wat de schilder precies kan bieden is ook afhankelijk van waarin hij gespecialiseerd is. De binnenschilder is voornamelijk gespecialiseerd in het schilderen van de binnenmuren, het plafond, de kozijnen, de deuren en de trap. De buitenschilder kan de raamkozijnen en de deuren voor je schilderen, maar is daarnaast ook gespecialiseerd in het verven van de gevel, de schutting, de dakgoten en de schuur. Wil je tijdens de wintermaanden je woning aan de buitenkant laten schilderen? Het schilderen van de woning tijdens de wintermaanden behoort tot het takenpakket van de winderschilder.

Schilder vinden

Wil je meer informatie over de taken van een schilder? Wij raden aan om offertes op te vragen. Door meer informatie op te vragen kun je erachter komen welke taken een schilder wel en niet voor je kan uitvoeren. Hoe beter je een idee van de klus hebt, des te beter kan de schilder je advies geven. Vraag altijd offertes bij een aantal schilders op om hun taken en diensten te kunnen vergelijken.

Lees meer 

Wat kost een schildersbedrijf in Baarn?


De kosten van een schildersbedrijf in Baarn kunnen variëren. Je kunt uitgaan van een gemiddeld tarief van € 25 tot € 30 per m2 voor binnenschilderwerk of een uurtarief van gemiddeld € 30 tot €40.
Een buitenschilder rekent over het algemeen een hoger tarief. Je kunt rekenen op gemiddeld € 25 tot € 30 per m2 voor buitenschilderwerk of een uurtarief tussen de € 40 en €55.

De buitenschilder heeft vaak extra materialen nodig en duurdere verf die tegen alle weersomstandigheden bestand is. Dit zorgt ervoor dat de buitenschilder in Baarn een net iets hogere prijs rekent dan de binnenschilder.

Totale kosten

De totale kosten van schilderwerk variëren niet alleen door de uurprijs of vierkante meterprijs van de schilder, maar ook afhankelijk van wat voor soort klus het is. Het schilderen van de gehele woning kost uiteraard meer tijd dan het schilderen van alleen de badkamer. Gedetailleerd schilderwerk dat met de hand moet worden uitgevoerd kan veel tijd in beslag nemen. Het spuiten van grote oppervlakken daarentegen kan redelijk snel worden gedaan. De uurprijs hangt dus af van hoe snel de schilder te werk kan gaan. Daarnaast is de totaalprijs afhankelijk van wat voor verf de schilder gebruikt, hoeveel voorbereidend werk er nodig is en of er extra materialen zoals een steiger nodig zijn.

Offertes schilder Baarn

Het is belangrijk om altijd van tevoren te controleren of de schilder een prijs per vierkante meter of per uur rekent. In het geval van een uurtarief raden we aan om de schilder een inschatting te laten geven van het aantal uur dat hij nodig heeft. Door offertes bij verschillende schilders in Baarn op te vragen weet je precies wat de schilders kunnen bieden en hoeveel het schilderwerk ongeveer zal gaan kosten.

Lees meer 

Wat kost het om het buitenwerk te laten schilderen?


De prijzen om buitenwerk te laten schilderen variëren. Gemiddeld kun je ervan uitgaan dat de schilder tussen de € 35 en € 45 rekent per vierkante meter. Wanneer de buitenschilder een uurtarief hanteert komt dit gemiddeld uit op € 35 tot € 45 per uur.
Het totale bedrag van buitenschilderwerk varieert, afhankelijk van hoe groot je woning is. Buitenschilderwerk voor een appartement kost gemiddeld € 1200 en een tussenwoning kost zo’n € 1600.
Voor een hoekhuis of twee-onder-een-kap woning kun je gemiddeld € 3000 verwachten en voor een vrijstaand huis € 6000. Dit zijn uiteraard slechts gemiddelde prijzen. De werkelijke prijs voor buitenschilderwerk van jouw woning kun je overleggen met het schildersbedrijf.
Uurprijs of vierkante meter-prijs

Wanneer rekent de schildersbedrijf een uurprijs en wanneer rekent hij een vierkante meter-prijs? Dit hangt meestal af van om wat voor schilderwerk het gaat. Het schilderwerk dat makkelijk uit te voeren is, zoals spuitwerk, wordt vaak per m2 berekend. Het maakt dan niet uit hoe lang de schilder bezig is want je betaalt een vast bedrag voor het aantal meters. Bij schilderwerk dat meer gedetailleerd is zal de schilder meestal een uurtarief rekenen. De schilder werkt namelijk langzamer en moet meer oog voor details hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schilderen van de kozijnen.

Soms kan het ook verstandig zijn om een totaalprijs af te spreken met de schilder. Dit zou je bijvoorbeeld kunnen doen wanneer je de gehele woning wilt laten schilderen. Wanneer het om een grote hoeveelheid werk gaat kun je een goede prijsafspraak met het schildersbedrijf maken. De schilder kan je dan korting geven omdat het om een grote klus gaat. Dit is voor de schilder fijner werken dan dat hij bij veel verschillende huizen langs moet voor kleine klussen.

Om een goede prijs af te spreken met het schildersbedrijf is het belangrijk om zoveel mogelijk informatie van tevoren te geven. Om hoeveel vierkante meter gaat het? Wat wil je precies laten schilderen? Hoe meer informatie de schilder heeft, des te preciezer kan hij een offerte voor je opstellen met de prijs voor buitenschilderwerk.

Lees meer 

Wat kost het om het binnenwerk te laten schilderen?


De kosten van binnenschilderwerk zijn afhankelijk van de klus en het tarief van de schilder. Maar wat kun je ongeveer verwachten? Bij een uurtarief rekent de schilder gemiddeld € 30 tot € 40 per uur. Als de schilder een vierkante meterprijs rekent kun je gemiddeld € 30 tot € 40 per vierkante meter verwachten voor binnenschilderwerk.
Spuitwerk en sauswerk zijn gemakkelijk en snel uit te voeren voor de schilder.
Gemiddeld kost spuitwerk tussen de € 6 en € 15 per vierkante meter en sauswerk kost tussen de € 10 en € 20 euro per vierkante meter.
Uurprijs of vierkante meter-prijs binnenschilderwerk

Waarom rekenen binnenschilders soms een prijs per uur en soms per vierkante meter? Dit is afhankelijk van wat voor soort klus het is. Sommige schildersklussen kunnen snel worden uitgevoerd. Het spuiten of sauzen van de muren en het plafond bijvoorbeeld. De schilder zal dan meestal een prijs per vierkante meter afspreken. Voor klussen die meer tijd in beslag nemen zal de schilder liever een prijs per uur willen afspreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verven van de trap of van de kozijnen. Dit gaat om een klein aantal vierkante meters, maar het werk moet nauwkeurig worden uitgevoerd en neemt tijd in beslag.

Totaalprijs afspreken

De schilder zal vaak een prijs per uur of per meter willen rekenen. Maar wanneer het om grotere oppervlakken gaat kun je ook een totaalprijs afspreken met de binnenschilder. Omdat je de schilder meer werkt biedt zul je waarschijnlijk voordeligere prijsafspraken kunnen maken. Vraag de schilder naar de mogelijkheden en onderhandel over de totaalprijs voordat je akkoord met de offerte gaat.

Prijzen vergelijken

Wij raden aan om altijd de prijzen van verschillende schilders met elkaar te vergelijken. De prijzen lijken soms niet ver uit elkaar te liggen. Maar bij grotere klussen kunnen de aantallen al snel uiteen lopen. Stel je wilt vier muren en een plafond van in totaal 100 m2 laten schilderen. Bij een vierkante meter-prijs van € 30 kom je uit op € 300 in totaal, terwijl je bij een vierkante meter-prijs van € 40 uitkomt op een totaalprijs van € 400. Deze laatste prijs valt maar liefst 33% hoger uit. Dat geld kun je dus gemakkelijk besparen door een vergelijking te maken.

Lees meer 

Wat is het beste schildersbedrijf in Baarn?


Wie de beste schilder voor jouw klus in Baarn is hangt af van een aantal verschillende factoren en wat voor schilderwerk je zoekt. Over het algemeen kun je kijken naar de achtergrond en ervaring van de schilder.
Als de schilder veel ervaring heeft en gecertificeerd is kun je verwachten dat hij schilderwerk van hoge biedt. Daarnaast kun je ook naar de reviews kijken.
Je kunt online reviews zoeken of navragen bij vrienden en familie of ze ervaring hebben met het betreffende schildersbedrijf.
Gespecialiseerde schildersbedrijven

Het antwoord op de vraag wie de beste schilder in Baarn is hangt deels af van waar je naar op zoek bent. Sommige schilders bieden allerlei soorten schilderwerk aan terwijl andere schildersbedrijven gespecialiseerd zijn in een bepaald soort schilderwerk. Het kan zo zijn dat de beste binnenschilder niet per se het beste buitenschilderwerk levert. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar schilderwerk in de winter? Dan wil je weten wie de beste winterschilder is.

Om het beste schildersbedrijf te vinden kun je ook kijken naar de techniek die nodig is om het gewenste resultaat te krijgen. Moeten de muren gesaust of gespoten worden? Wil je dat de trap ook wordt geschilderd? En moet de verf van de kozijnen worden verwijderd en weer opnieuw worden aangebracht? Zoek een schilder die het beste bij jouw specifieke klus past.

Voordeligste schildersbedrijven Baarn

Uiteraard speelt de prijs ook mee in de keuze wie de beste schilder in Baarn is. Daarom is het verstandig om de prijzen van schildersbedrijven in Baarn met elkaar te vergelijken. Dit kun je doen door offertes bij verschillende schildersbedrijven op te vragen. Deze offertes kun je vervolgens naast elkaar leggen om zo te zien welk schildersbedrijf de voordeligste prijs biedt.

Wanneer laten schilderen?

Schilderwerk gaat helaas niet voor eeuwig mee. Op een gegeven moment zul je jouw woning opnieuw moeten laten schilderen. Bij binnenschilderwerk kun je ervan uitgaan dat dit eens in de 8 jaar moet worden uitgevoerd. De verf begint dan van de kozijnen te bladderen en er zullen vochtplekken op het plafond zichtbaar zijn. Sommige oppervlakken zullen zelfs nog vaker moeten worden geschilderd, zoals de trap omdat deze veelvuldig gebruikt wordt. Bij buitenschilderwerk kun je verwachten dat je elke 5 jaar een schildersbedrijf moet inhuren. Dit komt door wisselende weersomstandigheden waaraan het buitenschilderwerk wordt blootgesteld.

Kun je het schilderwerk uitstellen?

Wij krijgen vaak de vraag of je het schilderwerk langer uit kunt stellen. Dit is iets dat wij niet aanraden. Wanneer je het schilderwerk uitstelt zal het steeds minder de oppervlakten eronder beschermen. Wanneer de kozijnen bijvoorbeeld niet vaak genoeg worden geschilderd zijn ze niet beschermd en kan dit leiden tot houtrot. Wanneer dit het geval is zul je de gehele kozijnen moeten vervangen. Dit kost veel meer dan het laten overschilderen. Door op tijd je woning te laten schilderen voorkom je hogere kosten in de toekomst.

Controleer je schilderwerk
Om exact te weten wanneer je woning moet worden geschilderd kun je zelf eens in de 2 jaar je schilderwerk schoonmaken en controleren op beschadigingen. Het schoonmaken kun je eenvoudig doen met water en een doek. Controleer gelijk of er scheurtjes of blaasjes in het schilderwerk zichtbaar zijn of dat je mos- of algaanslag ziet. Controleer met name de hoeken en liggende vlakken. Kijk ook of er plekken zijn waarop de verf aan het loslaten is. Is het schilderwerk beschadigd? Neem dan contact op met een schildersbedrijf.

Onderhoudscontract afsluiten

Een onderhoudscontract is een ideale oplossing om er zeker van te zijn dat je schilderwerk altijd in een goede staat is. Je betaalt meestal een maandelijks bedrag en de schilder komt regelmatig langs om een kijkje te nemen. De schilder controleert of het schilderwerk nog in goede staat is en voert waar nodig reparaties uit. Met een onderhoudscontract kun je de levensduur van je schilderewerk verlengen omdat het altijd in een goede staat verkeerd. Je kunt vaak een onderhoudscontract afsluiten voor een vaste periode van bijvoorbeeld 5, 10 of 15 jaar.

Lees meer Schildersbedrijven Baarn

In Baarn zijn er verschillende schildersbedrijven die gespecialiseerd zijn in het schilderen van woningen en commerciële gebouwen. Hier is algemene informatie over schildersbedrijven in Baarn:

Zoekmachines en online directories: Gebruik zoekmachines zoals Google om schildersbedrijven in Baarn te vinden. Je kunt specifieke trefwoorden zoals "schildersbedrijf Baarn" of "schilder Baarn" gebruiken. Online bedrijvengidsen kunnen ook nuttige informatie bieden over schildersbedrijven in de omgeving.

Mond-tot-mondreclame: Vraag vrienden, familieleden, buren of collega's in Baarn of zij goede ervaringen hebben gehad met schildersbedrijven in de regio. Persoonlijke aanbevelingen kunnen waardevol zijn bij het vinden van betrouwbare en kwaliteitsvolle schilders.

Lokale advertenties en flyers: Let op advertenties in lokale kranten, tijdschriften of flyers in de omgeving van Baarn. Schildersbedrijven kunnen hun diensten adverteren om potentiële klanten te bereiken.

Bij het kiezen van een schildersbedrijf in Baarn zijn er verschillende factoren waar je rekening mee kunt houden:

Ervaring en expertise: Controleer de ervaring en expertise van het schildersbedrijf. Vraag naar hun eerdere projecten en referenties om een idee te krijgen van de kwaliteit van hun werk.

Vergunningen en verzekeringen: Zorg ervoor dat het schildersbedrijf de nodige vergunningen en verzekeringen heeft om hun werk uit te voeren. Dit is belangrijk om eventuele aansprakelijkheidskwesties te voorkomen.

Offertes en prijzen: Vraag bij verschillende schildersbedrijven om offertes en vergelijk de prijzen. Let echter niet alleen op de laagste prijs, maar ook op de kwaliteit van het werk dat ze leveren.

Garanties: Informeer naar eventuele garanties die het schildersbedrijf biedt op het uitgevoerde werk. Een betrouwbaar schildersbedrijf zal doorgaans garanties bieden op hun vakmanschap en materialen.

Klantbeoordelingen: Lees klantbeoordelingen en recensies van het schildersbedrijf om inzicht te krijgen in de ervaringen van andere klanten. Dit kan helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

TIPTip: Het is raadzaam om vooraf een afspraak te maken met het schildersbedrijf om je specifieke eisen en verwachtingen te bespreken. Op basis van deze informatie kunnen ze je een nauwkeurige offerte geven en het schilderwerk volgens jouw wensen uitvoeren.

Plaatsen in de buurt

×