logo
schildersbedrijf achtergrond

Schildersbedrijf Witjens BV

Home > Zuid-Holland > Rotterdam > Schildersbedrijf Witjens BV

Schildersbedrijf Witjens BV

Waterloostraat 49/C 51/C, Rotterdam
Tel: 010-2140053

Extra informatie

Schildersbedrijf Witjens BV Rotterdam

Schildersbedrijf Witjens BV uit Rotterdam is al 5 generaties actief met schilderwerk. In zijn huidige rechtsvorm is het bedrijf werkzaam vanaf 1967 en al vele jaren gevestigd in Rotterdam-Kralingen. Schildersbedrijf Witjens BV uit Rotterdam heeft in zijn lange bestaan samen met zijn gediplomeerde en gemotiveerde medewerkers ervaring opgebouwd in diverse disciplines.

Schilderwerk is meer dan verfraaiing alleen.

Bouwmaterialen welke aan het klimaat blootstaan gaan onder invloed van de tijd verouderen en verweren. De belangrijkste invloeden waaraan bouwmaterialen blootstaan zijn:

* 1. Vocht
* 2. Temperatuur en UV-straling
* 3. Erosie
* 4. Chemische en biologische invloeden
* 5. Mechanische invloeden

Om tegen deze invloeden een voldoende bescherming te bieden, worden verflagen aangebracht die ook een verfraaiende functie vervullen. Deze beschermingssystemen worden aan dezelfde klimatologische invloeden blootgesteld en vragen daarom ook om inspectie en onderhoud.

Tijdige signalering van eventuele gebreken en tijdig herstel hiervan voorkomt grote schade of zelfs een totale vervanging van de bouwelementen.

Deze inspecties, die gericht zijn op het vaststellen van de toestand van zowel bouwmateriaal als beschermsysteem, en de hieruit voortvloeiende herstelmaatregelen, hebben als uiteindelijk doel het in stand houden gedurende de geplande levensduur van de bouwelementen. Van groot belang in dit kader is het bij aanvang op peil brengen van de ondergrond, dat wil zeggen het uitvoeren van bouwkundige voorzieningen zoals o.a. aangetaste houtdelen vervangen, omtrekspeling draaiende delen bijstellen, gebreken aan dakgoten herstellen en dergelijke maatregelen.

Van essentieel belang voor de instandhouding van de bouwelementen, en voor de duurzaamheid van het beschermingssysteem is de toestand van de beglazing. Een grondige inspectie van de kitvoegen en/of stopverfranden aan de buitenzijde, alsmede eventueel openstaande verbindingen, gescheurd houtwerk en de situatie van kitvoegen en schilderwerk aan de binnen/buitenzijde van de elementen dient uitgevoerd te worden. Pas indien al deze facetten voldoende zijn geïnventariseerd en hersteld zal een aangebracht beschermingssysteem het bouwelement daadwerkelijk kunnen beschermen tegen klimatologische invloeden gedurende de te verwachten periode, en zal het bouwelement in stand gehouden kunnen worden volgens de geplande levensduur.

Eengezinswoningen, herenhuizen, villa's, bungalows, bedrijfspanden, kantoren of appartementen complexen. Buiten- of binnenzijde, modern of monumentaal, schildersbedrijf Witjens b.v. heeft de ervaring. Om meer kleur in uw woning of bedrijf te brengen maakt Schildersbedrijf Witjens BV uit Rotterdam ook kleuradviezen.

Naast schilderen is Schildersbedrijf Witjens BV uit Rotterdam ook een erkend behangers- en glaszetters bedrijf.

U zult merken, Schildersbedrijf Witjens BV uit Rotterdam is meer dan een schilder . . . .

Diensten

 • Buitenschilderwerk
 • Binnenschilderwerk
 • Glaszetten
 • Behangen
 • Wandafwerking
 • Plafondafwerking
 • Spuiten
 • Sauswerk
 • Houtrotreparatie
 • Kleuradvies

Video

Bedrijfsgegevens


Bedrijfsdata
Werknemers:4
Actief sinds:01 januari 1967
Rechtsvorm:Besloten vennootschap
SBI-code:4334 (Schilderen en glaszetten)
Sector:Bouwnijverheid
Vestigingsnummer:000017381290
Omschrijving:Schilders-, afwerkings- en glaszettersbedrijf

Locatie

Prijsopgave

Ontvang vrijblijvend prijsopgaaf van schildersbedrijven:
 • Diverse aanbiedingen
 • Schildersbedrijf Witjens BV