logo
schildersbedrijf achtergrond

IWG Schilderwerken

Home > Zuid-Holland > Rotterdam > IWG Schilderwerken

IWG Schilderwerken

Jacobcatsstraat 39b, Rotterdam
Tel: 06 23890182

Extra informatie

Kwaliteit

Schildersbedrijf IWG schilderwerken werd 24 jaar geleden opgericht te Rotterdam. Ons Schildersbedrijf is een klein gespecialiseerd bedrijf in binnen- en buiten schilderwerk in zowel de particuliere alswel de zakelijke markt. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in Rotterdam e.o. Onze schilders voeren alle schilderwerken uit, van het schilderen van uw wanden, schilderen van uw houtwerk tot glasvlies behangen enz.

Vakmanschap

Onze schilders hebben nog de ouderwetse vakkennis van weleer en kunnen nog ouderwets schilderwerk neerzetten, daar waar de oud hollandse schildersgilde tot ver over onze grenzen zo om geroemd werd. Door dit concept hebben wij al vele tevreden klanten.

Hoe gaat IWG schilderwerken te werk?

Nadat u ons schildersbedrijf heeft benaderd via mail of telefoon komen wij op afspraak bij u langs om geheel vrijblijvend een offerte te maken voor uw schilderwerk. Wij zullen hierbij uw wensen en de huidige situatie doornemen, waar nodig, adviezen geven en ook kunnen wij u helpen met het uitzoeken van kleuren, designs glasvlies behang enz hiervoor beschikken wij over diverse kleurstalen en glasweefsel boeken.

Vertrouwen

Daar wij een klein schilderbedrijf zijn zult u altijd persoonlijk kontakt hebben en weet u wie u in huis haalt, daardoor is het voor u niet noodzakelijk om vrij te nemen wanneer wij in of om het huis aan het werk zijn, u kunt ’s morgens gewoon naar uw werk vertrekken en komt ’s avonds weer thuis in een opgeruimd huis. Het is ook mogelijk uw huis tijdens uw vakantie te laten schilderen, wij zorgen ervoor dat alles met uiterste zorgvuldigheid gebeurt en nemen hierbij de veiligheid van uw eigendom uiterst serieus. Wij leveren ons schilderwerk goed verzorgd af en voelen ons verantwoordelijk voor het geleverde werk.

Kennismaken

Iwan Gronert is geboren en getogen te delft, van Montessori peuterschool, kleuterschool, naar Haags Montessori Lyceum. Van daaruit naar HRNO Rotterdam waar ik elektro ben gaan doen, dat bleek een verkeerde keuze, ben toen naar conservatorium lichte muziek gegaan waar ik jazz gitaar heb gespeeld. Ondertussen met mijn handen bezig en het schildervak ingerold en opgeleid door een ouderwetse vakman. Ik kan in het schilderwerk dezelfde passie kwijt als in mijn hobby's; muziek, koken en lezen. Ik houd dan ook van mijn vak!

Diensten

 • Buitenschilderwerk
 • Binnenschilderwerk
 • Glaszetten
 • Behangen
 • Wandafwerking
 • Plafondafwerking
 • Spuiten
 • Sauswerk
 • Houtrotreparatie
 • Kleuradvies

Video

Bedrijfsgegevens


Bedrijfsdata
Werknemers:1
Actief sinds:31 maart 2000
Rechtsvorm:Eenmanszaak
SBI-code:4332 (Bouwtimmeren)
Sector:Bouwnijverheid
Vestigingsnummer:000014290170

Locatie

Prijsopgave

Ontvang vrijblijvend prijsopgaaf van schildersbedrijven:
 • Diverse aanbiedingen
 • IWG Schilderwerken