logo
schildersbedrijf achtergrond

Stephan Baas Schilders

Home > Noord-Holland > Grootebroek > Stephan Baas Schilders

Stephan Baas Schilders

Thea Beckmanweg 31, Grootebroek
Tel: 0228-755138

Extra informatie

Ons bedrijf is opgericht in april 2005. Onze werkzaamheden bestaan uit binnen- en buitenschilderwerk, glaszetten, behangen en kleuradvies. Tevens zijn we gespecialiseerd in het spuitwerk van wanden, plafonds en houtwerk.Voor het totale binnen spuitwerk kunt u een kijkje nemen op www.baasschilders.nl uw spuitspecialist. Tot slot leveren wij schildersbenodigdheden.

Wij zijn aangesloten bij kwaliteitsorganisatie “de Betere Schilder”. Erkend Betere Schilders zijn gediplomeerde vakschilders die kwaliteit van zichzelf eisen en u garantie en zekerheid bieden. Sinds 2011 zijn we erkend leerbedrijf zodat jonge schilders kunnen worden opgeleid tot professionele schilders.

We werken in de renovatie, nieuwbouw en onderhoud. We werken uitsluitend met eersteklas producten van Sigma, Sikkens, Wijzonol, Trimetal, Herfst en Helder, Boonstoppel, Evert Koning en Nelf. Ook het merk Pure and Original is beschikbaar binnen ons assortiment. Dit is een kalkverf van een hoge kwaliteit die momenteel heel trendy is.

Ons werkgebied betreft voornamelijk Noord-Holland, maar we zijn ook werkzaam in de andere provincies van Nederland. Wij streven naar perfectie om onze naam zeer hoog te houden in de schildersbranche.

Kijkt u eens rond op onze site voor meer informatie over onze werkzaamheden. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over één van onze werkzaamheden en u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

Binnenschilderen nieuwe stijl. Een nieuw concept anno 2013. Meer info kijk hier.

Er voor alle huizen van twee jaar en ouder een laag BTW tarief geldt? U betaalt geen 21% BTW over uw rekening, maar slechts 9%!!!

Ook de winterperiode zorgt voor een voordeel. Vanaf oktober tot en met maart krijgt u korting op hetzelfde vakwerk. Uw huis netjes en fris voorzien van kleuren voor een lagere prijs.

Vanaf 2019 kunnen we ook moeilijk bereikbare plekken makkelijker bereiken. Met onze hoogwerker zorgen we er voor dat we zonder overlast van steigers uw huis op die plekken van kleur kunnen voorzien.

Diensten

  • Buitenschilderwerk
  • Binnenschilderwerk
  • Glaszetten
  • Behangen
  • Kleuradvies
  • Sauswerk
  • Houtrotreparatie

Bedrijfsgegevens

Stephan Baas Schilders is een bedrijf dat gevestigd is aan Thea Beckmanweg 31 in de plaats Grootebroek. Het bedrijf is 19 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel zijn er 2 personen werkzaam bij Stephan Baas Schilders. De officiële sector omschrijving is bouwnijverheid en de activiteiten van het bedrijf vallen onder schilderen en glaszetten.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang vrijblijvend prijsopgaaf van schildersbedrijven:
  • Diverse aanbiedingen
  • Stephan Baas Schilders